Кацането на хора на Луната се превръща в невъзможна мисия

...
Кацането на хора на Луната се превръща в невъзможна мисия
Коментари Харесай

Уфолози: Извънземни пречат на кацането на Луната

Кацането на хора на Луната се трансформира в невъзможна задача и поражда поредност от теории на конспирацията със или без извънземни.

Новата порция се пръкна тези дни, откакто от НАСА публично оповестиха, че плануваните пилотирани полети по програмата " Артемис " ( " Артемида " ) се отсрочват за 2025 и 2026 година
Никой
Уфолозите и поддръжниците на други теории с конспирации незабавно изригнаха. И припомниха старите тези, че в действителност американски астронавти в никакъв случай на са кацали на земния сателит, нито през 1969 година, нито след това, а всичко е било холивудски постановки и агитация. Разбира се, пръст във всичко това имат самите извънземни, които не ни дават да стигнем даже на луната.

За образец се привеждат както сегашните инциденти на НАСА, по този начин и на останалите галактически организации. Руснаците пробваха, пратиха луноход и той заседна. Индийците стигнаха най-далеч, само че също в последна сметка лунният им роувър заседна и изгуби връзка. Израелците имаха проблеми, китайците също – само че те най-малко кацнаха на противоположната страна.

Уфолозите настояват, че извънземни ни пречат да кацнем на луната и по-специално в южните региони на спътника, където би трябвало да има лед и комфортни пещери да си създадем в тях бази. Други настояват, че просто всичко е въпрос на човешка небрежност и неспособност да се решат механически проблеми. Била изгубена връзка с откривателите от предишното, които направиха стратегиите на Щатите и Съветския съюз, а новите учени високомерно пренебрегнали насъбрания опит и се провалят един след различен, харчейки галактически суми.
Портал
Бил Нелсън, някогашен сенатор и именит астронавт, който в този момент е админ на НАСА, публично съобщи, че отлагането на полетите не се прави от неспособност, а поради подсигуряване. " Безопасността е наш главен приоритет и би трябвало да дадем на екипажите и екипите, работещи за " Артемис ", повече време да се оправят с провокациите ", сподели Нелсън пред кореспонденти във Вашингтон.

Първият полет на " Артемис " бе през 2022 година, само че и той бе много дълго време отлаган. Вторият полет трябваше да е предходната година, след това бе отсрочен за тази и в този момент го пренасочиха за септември 2025 година Той би трябвало да е с екипаж, само че не се планува кацане, а единствено циркулиране и снимане на данни. Третият полет по програмата към този момент е очакван за септември 2026 година Тогава би трябвало да има жена и най-малко един тъмнокож астронавт, които се чака да стъпят покрай южния полюс на Луната.

Нелсън разгласи, че се планува построяването и на галактическа станция " Гетуей ", която да стане база както за корабите, по този начин и за астронавтите. Тя би трябвало да се употребява и за полетите към Марс, написа " Телеграф ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР