Катрин Йорданова застрашава не само нейния живот, но и този

...
Катрин Йорданова застрашава не само нейния живот, но и този
Коментари Харесай

Красавици скочиха срещу летящата с 256 км/ч варненка Катрин

" Катрин Йорданова заплашва освен нейния живот, само че и този на близките! Не знам по какъв начин не се замисля, че може да убие някого на пътя, карайки с гневна скорост. “

Това изрично съобщи пред  " България Днес “ Михаела Тодорова, която през 2019 година завоюва състезанието " Мис Плеймейт “. Повод за коментара й бе нашумялата преди дни вест за Мис Силикон 2022 Катрин Йорданова, която сама си пусна видео по какъв начин фучи с 250 км по автомагистралата.

" Това е доста рисково и заради тази причина ме е боязън на пътя. Не желая аз или околните ми да пострадаме поради неразумните решения на някой, който желае да се позабавлява “, споделя Михаела.

Плеймейтката разкри, че не обича да кара бързо и съблюдава всички ограничавания. Предпочита да стигне по-бавно някъде, в сравнение с да пострада.

" Скоро ми се случи, до момента в който карам, една кола да ме натиска откъм гърба и започнах да се тормозя. Просто отбих и стопирах за малко, до момента в който се успокоя “, споделя Михаела Тодорова. По нейни думи не би трябвало да се дава публичност на хора като Катрин, които заплашват хората на пътя.

" Не разбирам за какво служителите на реда не се занимават с това и не подходят по-сериозно? Колко младежи починаха поради неразумно шофиране, а в това време не се прави нищо по този въпрос “, възмутена е Мис Плеймейт.

За страдание, властта се оказа безсилна пред Катрин Йорданова, тъй като сега органите на реда не могат да намерят миската, което е необичайно, само че даже и да я открият, ще им е мъчно да потвърдят, че точно тя е била зад кормилото. Видеото единствено по себе си не е доказателство пред съда.

Освен че не могат да открият Катрин, органите на реда не знаят и в коя част на автомагистрала " Тракия “ е снимано видеото, в която хубавицата бръмчи с над 250 км/ч. Това е значимо, тъй като според от това коя област е осъществено нарушаването, съответната прокуратура би трябвало да се самосезира. Понеже това не се знае, прокурорите седят и чакат полицията да направи нещо по въпроса.

" Войната на пътищата би трябвало към този момент да спре! Безумно е това, което се случва, и не е редно шофирането на Катрин Йорданова да а остане безнаказано “, разкри пред вестника Вероника Никифорова, която печели купата Мис Силикон през 2017 година Силиконката също е на мнение, че би трябвало да има правдивост и е редно органите на реда да вземат по-сериозни ограничения.

" Катрин не осъзнава какъв брой младежи й подражават, а с това нейно държание е доста рисково. Страшно е какъв брой доста младежи се подвеждат и считат, че щом тя може да кара по този метод, значи всички други могат “, заключи Вероника.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР