Катрин Вачева ще се пусне по черноморските курорти като полугола,

...
Катрин Вачева ще се пусне по черноморските курорти като полугола,
Коментари Харесай

Катрин Вачева захвърля дрехите за горещо шоу като диджейка

Катрин Вачева ще се пусне по черноморските курорти като полугола, а съгласно някои и напълно гола диджейка,  дочу HotArena.

Към нея ще се причисли приятелката й Ива Атанасова. Двете мацки провеждат първото по рода си еротик шоу празненство. На него, като се изключи че ще пускат музика за купонджиите в разнообразни чалготеки, силиконките имат комплицирана задача Да забавляват гостите с еротични танци.

" Шоуто е еротично, само че никога не е порнографско ", споделя Венелин, който е част от екипа на девойките.

Вачева и Атанасова към този момент са създали сефтето на няколко частни празненства. От профилите им в обществените мрежи ясно се вижда, че двете са нищожно облечени. Вачева е облечена в изрязан топ, който акцентира обилните и форми. Палави танци, флирт с гостите, всичко това влиза в длъжностната характерност на Катрин и Ива. Макар да настояват, че умеят да се забавляват на всякаква всевъзможен тип музика от последната им изяви и видеа в обществените мрежи ясно проличава, че хубавицата купонясват на най-хитовите  чалга песни.

Идеята за шоуто е на Ива, която предлага на Катрин по време на рожден ден на тяхна обща другарка, а брюнетката приема с ненаситност. Освен като силиконка Катрин се подвизава и като певица, а към този момент и като диджей, написа " България Днес ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР