Катрин Тасева заяви, че е се чувства все по-уверена в

...
Катрин Тасева заяви, че е се чувства все по-уверена в
Коментари Харесай

Катрин Тасева: Усещам се все по-уверена след всяка изява на килима

Катрин Тасева съобщи, че е се усеща все по-уверена в себе си с всяко минало съревнование. През уикенда в Киев тя завоюва три сребърни и един бронзов орден на шампионата от веригата Гран При по художествена гимнастика в Киев (Украйна).

" Много съм щастлива! Доволна съм от класирането си по отношение на играта, която демонстрирах. Мога доста повече! За мен това съревнование беше доста значимо. Още не съм в съвършена форма и позволявам дребни неточности, чисто механически с уреда, само че това се отработва на подготовка. Усещам се все по-уверена след всяка изява на килима и мощно имам вяра, че нещата ще се случат, по този начин както желаеме всички ", сподели Тасева за страницата на БФХГ във Facebook.

Ерика Зафирова завоюва златен орден на топка на съпътстващия шампионат в Киев.

'Този орден за мен е доста специфичен, тъй като го завоювах с доста труд, старания и предпочитание. Благодаря на госпожа Раева, на основния управител Бранимира Маркова и най-много на персоналната ми треньорка Белла Маркова. Те ни подаряват с вярата, че можем да се издигнем на върха и да бъдем измежду най-хубавите в художествената гимнастика. Много съм щастлива и се надявам, че за мен това е начало на доста нови медали и триумфи ", съобщи Зафирова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР