Катрин Тасева като цяло е доволна от представянето си на

...
Катрин Тасева като цяло е доволна от представянето си на
Коментари Харесай

Катрин Тасева: Ние продължаваме да пишем нашата история

Катрин Тасева като цяло е удовлетворена от представянето си на международното състезание по художествена гимнастика в София.

Българката приключи шеста в самостоятелния многобой и дружно с Невяна Владинова и Боряна Калейн завоюва сребро в отборната конкуренция. Това е скок в класирането за Тасева, която беше десета на шампионата на планетата в Пезаро (Италия) през предходната година.

" Аз съм щастлива и горда. Има огромен скок при мен и при Неви. Вървим с нея по веднъж. Вървим единствено нагоре. От надпреварата като цяло съм удовлетворена. Може би душевен трябваше да устоя на финалите, щях да съм още по-доволна. Изпуснах още няколко медала. Г-жа Раева ни окуражаваше преди да излезем на килима. Искам да благодаря на всички хора, които ни подкрепяха. Аз съм удовлетворена от през днешния ден и съумях да покажа себе си в най-хубава светлина ", разяснява Тасева след надпреварата.

" Относно този формат на шампионата ще го обсъдим с колежките и ще се стигне до единогласие, тъй като е доста тежко, когато всички най-хубави гимнастички се класират за многобой и би трябвало да се играят прекомерно доста съчетания ", добави тя и пожела шанс на ансамбъла в идните два дни на международното състезание.

" Сега на нас ни дават 17 дни отмора. После на Белмекен, както постоянно. Старата ария на нов глас. Както всички знаят, ние с Неви сме доста близки и отвън залата. Това, че постоянно сме дружно, е толкоз хубаво. Едва ли някой ще запомни днешния ден след през вчерашния ден. Ние продължаваме да пишем нашата история, тъй като от 17 години България не е печелила орден в отборната конкуренция. Хората ще запомнят надпреварата по този метод ", сподели още Катрин Тасева.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР