Катрин Тасева и Боряна Калейн останаха извън челната тройка във

...
Катрин Тасева и Боряна Калейн останаха извън челната тройка във
Коментари Харесай

Тасева и Калейн далече от медалите в многобоя на Световната купа в Баку

Катрин Тасева и Боряна Калейн останаха отвън челната тройка във краткотрайното класиране на многобоя на Световната купа по художествена гимнастика в Баку, Азербайджан. Двете са надлежно 7-ма и 19-та след изиграването на съчетанията с обръч и топка.

Тасева се показа най-добре с обръч, като се класира трета. Оценката от 20,150 ѝ подсигурява място във финала на този апарат в неделя (28 април). За съчетанието си с топка тя получи 18,700 и е 11-та.

Снимка: Lap.bg

Калейн, която в последния миг размени Невяна Владинова и пътува за Баку, стана 14-та с обръч (19,150) и 28-ма с топка, откакто приключи без апарат (17,200). Тя няма да взе участие във финалите на двата уреда.
Бранимира Маркова изясни за промяната на Невяна Владинова (ВИДЕО) Националният ни тим по художествена гимнастика отпътува за Световната купа в Баку
Първа във краткотрайното класиране е рускинята Дина Аверина. Втора е Линой Ашрам от Израел, а трета - Арина Аверина.

Утре (27 април) следва гимнастичките да изиграят съчетанията си с лента и бухалки и да бъдат избрани шампионките в многобоя.

По-късно през днешния ден на килима в Баку ще излезе и българският отбор, с цел да показа първото си комбиниране в многобоя. Възпитаничките на Весела Димитрова ще играят с 5 топки.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР