Катрин Русева смени две сватбени рокли за венчавката си с

...
Катрин Русева смени две сватбени рокли за венчавката си с
Коментари Харесай

Ясно е на коя песен е бил първият сватбен танц на Ненчо Балабанов и Катрин Русева

Катрин Русева смени две сватбени рокли за венчавката си с артиста Ненчо Балабанов – една за обредния дом и една за тържеството. Двамата си споделиха „ да “ в Несебър, където и след това събраха защити посетители в изтънчен ресторант, с цел да отпразнуват с тях любовта си. Първият брачен танц на младоженците бе на песента „ Любов “, изпълнена онлайн от Мария Илиева.

Катрин изглеждаше нежна и елегантна и в двете си сватбени рокли, които бяха с паднали ръкави. Ненчо, който води с Мария Игнатова шоуто „ Звездите в нас “ по Нова тв, заложи на класиката и не прояви непотребна суетливост, както е присъщо за мъжете. Актьорът се ожени за обичаната си, която е по-млада с 13 години, в черен костюм с папионка.

„ Скъпи Катрин и Ненчо, благо ново семейство Балабанови, доста се вълнувам да споделя този прелестен миг, празник на вашата обич. Благословени да сте, доста се обичайте, с доста деликатност, пристрастеност и мисъл се грижете за любовта си да цъфти, да сияе, да ви топли в сложните моменти и да я зареждате с голяма светлина в щастливите такива “, пожела певицата Мария Илиева на младоженците.

Ненчо и Катрин получили доста дарове, измежду които е петдневно пътешестване до Париж. Влюбените са дружно относително неотдавна. Запознали се по Коледа предходната година и незабавно си допаднали. През февруари Ненчо се осмели да покаже публично гаджето си в обществената мрежа, а по време на почивката им в Гърция й предложи брак.

В една от сантименталните им вечери там Ненчо изненадващо поставил кутийката с пръстена на масата в ресторанта, в който вечеряли с Катрин, и паднал на колене. Това е втори брак за артиста. От първия той има 16-годишен наследник Богомил.


Инфо: plovdiv24

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР