Катрин Райън е най-известна с това, че кара хората да

...
Катрин Райън е най-известна с това, че кара хората да
Коментари Харесай

Вътре в брака на Катрин Райън – възобновена романтика след 20 години и правилото за отделни легла

Катрин Райън е най-известна с това, че кара хората да се смеят, от нейните стендъп шоута до ситкоми като „ Херцогинята “.

Феновете обаче може да не осъзнаят, че язвителният комедиант също има мощна сантиментална жила - връзката й се корени в любовна история, извадена напряко от rom-com. 40-годишната майка на три деца е в гражданско партньорство с сътрудника си от Канада Боби Кутстра от декември 2019 година, като двойката избра да организира церемонията си в Дания.

Избягвайки обичайна бяла сватбена рокля, Катрин носеше семпла, само че елегантна ментовозелена миди рокля, допълнена с красива перлена лента за глава. В фотоси, споделени посредством Instagram, младоженците се появиха като фотография на щастието, до момента в който честваха в красивия град Копенхаген, позирайки пред петзвездния хотел Nimb и емблематичния увеселителен парк Tivoli Gardens.

Тяхното пътешестване до фамилното самодоволство обаче е дълъг път и пътеките на някогашните възлюбени от детството може в никакъв случай повече да не са се срещнали, в случай че не б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР