Католическата църква в Словакия въведе нов метод в борбата с

...
Католическата църква в Словакия въведе нов метод в борбата с
Коментари Харесай

Католическата църква в Словакия приложи нестандартен метод за борба с COVID-19

Католическата черква в Словакия вкара нов способ в битката с епидемията от новия ковид, като качи свещена светиня в аероплан, който по-късно прелетя над територията на страната, съобщи Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 2097
В опит да отблъсне вируса генералният викарий Петер Бродек взел парче платно, за което се има вяра, че било напоено с кръвта на Исус Христос, и се качил с него в аероплан, с цел да благослови вярващите от небесата.

Патриарх Неофит: Боже, прогони убийствения вирус

Словашката телевизия ТА3 е снимала протеклата през вчерашния ден гала. Свещеният плат нормално се съхранява в особено издигнат параклис в Хронски Бенядик в Централна Словакия и се изнася единствено във времена на огромна заплаха като наводнения или епидемии.

Последният сходен случай съгласно представител на църквата е бил през 19-и век.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2097  Папа Франциск анулира визитата си в Малта Папа Франциск анулира визитата си в Малта  COVID-19 удари и по благотворителните начинания COVID-19 удари и по благотворителните начинания
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР