Католическа обслужваща организация съди администрацията на Байдън за религиозна дискриминация,

...
Католическа обслужваща организация съди администрацията на Байдън за религиозна дискриминация,
Коментари Харесай

Католическа група съди администрацията на Байдън за отказ на разрешение за литургия в Деня на паметта: `Излизане от линията`

Католическа обслужваща организация съди администрацията на Байдън за религиозна дискриминация, откакто беше спряна от провеждането на дългогодишната си Мемориал в Деня на паметта в народен парк.

Адвокатите на Рицарите на Колумб подадоха молба за краткотрайна ограничаваща заповед против Националната паркова работа в Петербург, Вирджиния, във вторник, откакто чиновници отхвърлиха за издаване на позволение за религиозната работа в Националното гробище Poplar Grove.

Това е втора поредна година на религиозната група е отказано позволение в националния парк на Вирджиния, където са провеждали Мемориала Дневна литургия през последните 60 години.

„ Политиката и решението, блокиращи Рицарите на Колумб да продължат дългогодишната си религиозна традиция, е жестоко нарушаване на Първата корекция и Закона за възобновяване на религиозната независимост, “ Адвокатът на McGuireWoods Джон Моран, който съди NPS от името на Knights, сподели в прессъобщение. „ Пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР