Като звезден свидетел в процеса за убийството на Холи Бобо,

...
Като звезден свидетел в процеса за убийството на Холи Бобо,
Коментари Харесай

Ключов свидетел в процеса за убийството на Холи Бобо казва, че показанията му са били лъжа, показват съдебните документи

Като звезден очевидец в процеса за убийството на Холи Бобо, Джейсън Отри говореше по спокоен, консултативен метод, до момента в който деликатно жури го слушаше пресъздайте деня, в който отвлеченият студент по медицински сестри в Тенеси беше завит в одеяло, подложен в задната част на пикап, закаран до река и убит от приятеля си.

Отри носеше бяла затворническа униформа и направи смисъл да си постави очила, до момента в който гледаше картите на селските региони по време на часовите си показания за убийството на Бобо, 20-годишна жена, която изчезна от вкъщи си през 2011 година Останките на Бобо бяха открити повече от три години след всеобщо претършуване на гори, полета и ферми.

Осъден нарушител, изправен пред съществени обвинявания по делото, Отри даде графични показания против своя другар Закари Адамс, в това число детайлности за използването на опиати и отвличането, изнасилването и убийството на Бобо. Отри споделил на журито, че е служил като наблюдаващ, до момента в който Адамс е прострелял Бобо под мост покрай река.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР