Като вяла за всички определи настоящата предизборна кампанията Ива Митева,

...
Като вяла за всички определи настоящата предизборна кампанията Ива Митева,
Коментари Харесай

Ива Митева в Сливен: Думата „заедно“ я чувам все повече и по-често

„ Като вяла за всички ” дефинира актуалната предизборна акцията Ива Митева, ръководител на коалиция „ Заедно “.

Тя посетиСливен като част от предизборната акцията за изключителните парламентарни избори на 2 април.



„ Търсим умерена политика, за която от ден на ден българи мечтаят. Хората ни се радват, тъй като жадуват за експерти и за експертиза в ръководството. Те не желаят да се приказва партийно. Искат съответни дейности “, сподели още някогашният ръководител на Народното събрание.

„ Когато хората схванат за нас, ни припознават в настояванията си. Думичката „ дружно “ я слушам от ден на ден и по-често във всяка една сфера. Хората не желаят да чуват думата смяна. Желанието им е да я сменяем с обединяване “, уточни още ръководителят на „ Заедно “.
По думите й коалиция „ Заедно “ сплотява със загърбване на омразата, гнева и злобата и извеждане на напред във времето на знанията и опита.
„ Желанието ни е да работим всички дружно, да търсим съидейници и да вървим дружно напред “, добави водачът.

Тя разясни, че на обединението липсва необятна известност, тъй като е на политическата сцена неотдавна, само че се надява на добра насочна точка за последващи действия…

„ За едни избори е значимо да има хора, време и пари. Времето ни е малко, все по-трудно се намират смислени хора. Те отхвърлят да вземат участие в политиката поради бързо сменящите се парламенти и не желаят името им да бъде използвано.
За парите - мъчно е обезпечаването им, а ние с малко средства се опитваме да следваме задачите си. Надявам се последователно хората да ни разпознаят и след тези избори да стартират да приказват за „ Заедно “, разяснява ръководителят на обединението.

Ива Митева не се ангажира с прогноза за избирателен резултат. Тя си пожела резултат, който да накара хората още по-смело да се причисляват към обединението им.

„ Резултат, който да покаже, че това, което вършим има мисъл и обединяването би трябвало да се сложи като начало за по-нататъшни дейности “, уточни ръководителят.

Чуйте:

Предприемачът Георги Георгиев е лидер на листата на коалиция „ Заедно “ в 21 МИР Сливен. Тя се състои от осем души, всеки един експерт в своята област. За избора им Митева сподели, че листата е напълно от локални хора. На Георги Георгиев е гласувана цялостна независимост да я подреди по свое предпочитание и се надява да успее да реализира добър резултат.

Чуйте:



Ива Митева участва в Сливен на тенис шампионат за фенове на смесени двойки. С проявата се откри сезона на кортовете на Търговска колегия „ АТП “.Участваха девет двойки, разпределени в две предварителни групи.

Победители станаха Димитър Георгиев /Църи/ и Гергана Стамова. В оспорван край те надиграха с 6:4 Боян Кушев и Дафинка Божидарова.
Наградите връчи ръководителят на коалиция „ Заедно “ Ива Митева, която призна, че харесва този спорт, упражнява го в свободното си време, само че отделя внимание и на скуош.

Купуването и продаването на гласове епрестъпление!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР