Като всяка една зодия и жените от Водолей имат своите

...
Като всяка една зодия и жените от Водолей имат своите
Коментари Харесай

5 брутални истини за жената Водолей

Като всяка една зодия и дамите от Водолей имат своите секрети. Вижте пет брутални истини за тях: 

1. Жените Водолей са необикновено умни.

Тази жена е известна с превъзходния си разсъдък. Но това, което отличава мозъка на Водолея, е неговата несравнима дълбочина. Тя освен „ мисли “ за нещата, тя ги изследва задълбочено, от всеки вероятен ъгъл. Не е задоволително тя да знае за тематика на незадълбочено равнище (фактите за заплахата сами по себе си не я впечатляват); дамата Водолей е гладна да разбере по-дълбокото, свързвайки „ по какъв начин “ и „ за какво “ на всеки предмет, който доближава до нейния интерес.

2. Самовглъбени са

Недостатъкът на този неин изострен разум е, че дамата Водолей постоянно е физически откъсната от себе си. Ако ѝ кажат, че тя прекомерно мисли нещата или мисли прекалено много, това наранява надълбоко възприятията ѝ. Като закрепен Въздушен знак, дамата Водолей постоянно се възприема като студена, разединена или прочувствено затворена. Тя не е. Тя просто е затворена в съзнанието си през по-голямата част от времето (където се усеща най-удобно и мощно) и съвсем постоянно ще се нуждае от утешение.

3. Тя е полово приключенска.

Жената Водолей е необикновено любопитна, разкрепостена и известна с това, че прегръща ексцентричното. Това я прави изключително занимателна и приключенска в спалнята. Обикновено тя е игрива, с цел да опита съвсем всичко, стига постоянно да усеща, че това е нейн избор. 

4. Жените Водолеи ненавиждат обилната романтика.

Дамите Водолей са извънредно практични и се гордеят, че са истински и същински. Като такива, те правят оценка искреността по отношение на показните прояви на любов. Те обичат, когато ги ухажвате, тъй като желаят (прочетете: нужда) да се усещат неповторимо специфични. Ако публикувате цветни обяснения на любовта си към нея във Фейсбук, тя ще се възмути. Но тя в действителност желае романтиката, с изключение на практическата страна на нейните потребности тя да е обоснована и същинска.

5. Тя заобикаля спорове непременно.

Водолеите имат остро възприятие за правдивост и надълбоко почитание към правото на другите да се показват. Рядко ще отстоява личното си мнение като „ вярно “, преди да даде идентична тежест и на вашата позиция. Като такава, тя има нулево самообладание за неприятности и се усеща неловко от борбата. В нейния удобен и обективен разум и двете са непотребни.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР