Като всички жени и аз съм суетна и въпреки хиляди

...
Като всички жени и аз съм суетна и въпреки хиляди
Коментари Харесай

Направих си пластична операция на дупето като на Андреа, всичко се обърка

Като всички дами и аз съм суетна и макар хиляди часове тренировки във фитнеса не можах да реализира това мечтано дупе, което да подлудява мъжете. Затова взех решение и аз по образеца на редица родни звезди да отпътува за Турция за интервенция на задните елементи. Честно казано моя близка другарка беше придружила фолк-дивата Андреа при нейните корекции в частна клиника там, по тази причина се свързах с нея и я помолих да ми спомага. В началото на юни отлетяхме за клиниката, като имахме персонален трансфер, преводач и помощник, които те настаняват, с теб са от самото начало и ти изясняват какво ще последва. Бяхме настанени в хотел два дни преди процедурата и зачакахме. 

Виж още: Всички желаят да я " папкат ": Транссексуалната плеймейтка се тагна от морето с нова визия

В деня на интервенцията не трябваше да хапвам нищо и рано, рано да пристигнем в клиниката. Истината е, че видях толкоз бг звезди тук, че в случай че бях направила фотоси обществените мрежи щяха да гръмнат. Ще ви кажа единствено едно – НЯМА бг звезда, която да не е била тук и да не е пипала нещо по себе си, просто няма такава. Операцията на дупето става, като повдигат самата кожа на задните елементи и пълнят на избрани места с лой, която взимат от други места на тялото ти или със специфични силиконови „ подплънки “, които го държат вирнато и сочно. Аз бях избрала втория способ и в уречения час ме приспаха и интервенцията стартира. Когато се разсъниха след към 4 часа обаче в никакъв случай не съм усещала такава болежка в живота си. 

Виж още: На море... с мама! Емрах се тагна от скъпарски хотел, почивката му стартира

Цялото ми тяло беше синьо, все едно са ме били с пръчки, а главата ми тежеше извънредно. Излязох от анестезия доста мъчно, а леглото ми беше мокро, тъй като след интервенцията се отделя лимфа и кръв, които при мен бяха в големи количества. Наложи се да остана пет дни под наблюдаване в болница, тъй като тялото ми понесе супер мъчно интервенцията. Преживях същински потрес, когато ми споделиха, че резултатът може да не е подобен какъвто чакам, тъй като от лявата страна има някакво инфектиране и проблем. Чак след 15 дни можех да смъква стягащите бинтове и долни дрехи и да видя новото си дупе. 

Виж още: Гери Стаменова захвърли гащичките и сподели стегнат корем 

През това време треперех дали ще съм осакатена вечно, дали въобще ще мога да сложа тесни дънки или пола. Не можех да сядам, движех се мъчно и претърпях същински пъкъл. С мен за същата интервенция имаше още две българки, едната от които беше известна щерка на наша мега звезда. Момичето беше малко съгласно мен за такова нещо, само че тя сподели, че майка й персонално й е платила интервенцията. Слава Богу, след към 20 дни дупето ми изглеждаше все по-добре, само че прекарването не го предлагам на никого. Ако Андреа е претърпяла същото, мога да кажа единствено едно – лягането под ножа е за в действителност смелите и никой не ви подсигурява, че всичко ще е наред. Мислете девойки, тъй като обезобразяването става един път и не е смешка работа, а коя е дребната принцеса на мама с ново дупе може да се досетите сами от новите й фотоси в обществените мрежи. Аз ще запазя новото си и красиво дупе за приятност на същинските ценители.

Изображение: iStock Photos

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР