Като всеки модерен градски човек и Галя Симеонова знае много

...
Като всеки модерен градски човек и Галя Симеонова знае много
Коментари Харесай

По-умен дом – практичност и ниски сметки

Като всеки съвременен градски човек и Галя Симеонова знае доста добре какъв брой забързано и с напрежение може да бъде всекидневието. Майка, брачна половинка, блогър и инфлуенсър, тя пътува доста - и по работа, и за наслаждение.

Естествено, налага ѝ се да мисли и за 100 неща по едно и също време. А измежду тях са и някои дребни неизбежни битовизми като дали е изключила ютията, пералнята или тостера от контактите, преди да замине за няколко дни отвън града. Но едно от най-досадните ѝ неща се случва вечер, когато си легне, само че ѝ се наложи още веднъж да стане, с цел да изгаси някоя забравена лампа.

За всички тези малки-големи проблеми Галя е намерила точното решение - умните ключове и контакти на Legrand от серията Valena Life. Познаваме Галя от телевизионния екран, от блога ѝ Beauty Blog, както и от профилите й в Instagram и YouTube. Сред главните ѝ ползи са пътувания и мода. Обича обаче и да трансформира средата към себе си - с нюх за хубост и с ясна визия от какво тъкмо има потребност. Решението да заложи на Legrand при обновлението на дома си за нея не е било мъчно, тъй като към този момент има построено доверие в марката: " Преди години, когато обзавеждахме пространствата, избрахме точно продуктите на Legrand, които и до през днешния ден използваме. "

Сега обаче Галя е решила да улесни още повече живота си, като надгради с всекидневието си. В дома си тя е конфигурирала специфичния свързван GATEWAY ключ и безжичния сценариен ключ от серията Valena Life, посредством които ръководи осветлението както и откъдето си изиска.

Така към този момент с едно натискане на ключа може да включи или изключи всички лампи. А даже това може да бъде направено и отдалечено, през мобилното приложение, а и посредством гласова команда.

Като инфлуенсър с близо 60 000 почитатели в Instagram, Галя държи да е изцяло откровена с аудиторията си и споделя единствено, в случай че е тествала артикул или услуга. Признава, че постоянно, като естет, избира по външния тип и дизайна на джаджите за дома, до момента в който брачният партньор ѝ се грижи за техническата част и функционалността.

А серията на Legrand незабавно печели Галя с " красивите дизайни, цветове и форми ". Затова и тя счита, че биха се вписали съвършено във всеки дом и интериор.

Valena Life предлага както както умни по този начин и общоприети контакти и още 150 функционалности, като контакти с вграден USB порт за по-лесно зареждане на мобилни устройства. Серията включва също димери и ключове, с които всеки поставя осветлението в дребния си джоб.

Благодарение на усъвършенствания InMatic механизъм, инсталацията на продуктите е извънредно бърза. А лесното и комфортно ръководство на осветлението става благодарение на вградената технология Netatmo.

Но изгодите за дома не се изчерпват дотук. Чрез умните контакти на Legrand, в приложението получаваме информация за това кой електрически кръг е пред претоварване. По този метод можем да изключим (отново посредством приложението) контактите, които не са нужни сега, с цел да избегнем възможен срив.

Пестенето на сила също е основно за серията Valena Life. За нула време разбираме кой контакт е с най-висока консумация, с цел да създадем корекции и да усъвършенстваме разноските си. В идеалния случай пестим до 30% сила на година спрямо познатите общоприети устройства. Така хем пестим пари, хем понижаваме нездравословния си отпечатък върху природата.

Накрая няма по какъв начин да не отбележим какъв брой огромно е многообразие от цветове в серията Valena Life - толкоз, че ще ни е нужно много време, с цел да изброим всички варианти. И това е прелестно, тъй като по този метод просто няма късмет да не попаднем на идеалния цвят, който да подхожда на интериора на дома ни. А на какво се спря Галя? Вижте във видеото нагоре.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР