Като всеки млад човек съм имал своите подхлъзвания по лош

...
Като всеки млад човек съм имал своите подхлъзвания по лош
Коментари Харесай

Георги Валентинов стигнал до психолог след последното издание на Сървайвър

Като всеки младеж съм имал своите подхлъзвания по неприятен път. Когато смениш среда, стандарт, искаш да опиташ от хубавия живот, както се получи при мен. След проблемите ми в спорта бях тръгнал по заведения и други Това не беше моят път. „ Сървайвър “ съумя да ме отръска от това нещо. Имах потребност. Това съобщи в изявление за „ България през днешния ден “ ММА боецът Георги Валентинов.

„ Тръгнах по този път, тъй като постоянно съм имал мотивация в живота и внезапно, когато ми унищожиха най-голямата фантазия, за която съм се борил цялостен живот, ми се отрази зле. После имаше и няколко други неприятни неща. Хората се опасяват да приказват за своите проблеми. Крият се зад тях. Аз нито се опасявам, нито се срамя. Правил съм ги тези неща тъкмо когато е трябвало да се вършат като възраст. Виждате ги в този момент на по 40-50 години мъже не могат да се преоткрият. Ходят по заведенията, имат жена и деца – пият, шмъркат. Това нещо си го взех тъкмо когато трябваше като възраст. Нито децата са ми ревали у дома, нито жена ме е чакала. Осъзнал съм коя е моята неточност. Поправил съм я и считам, че няма нищо неприятно в това. Всеки човек би трябвало да мине през тези неща, с цел да се научи. Да види кое е вярно и кое не. Да може един ден, дай боже, като имам деца, да знам от какво да ги предпазя “, споделя Валентинов.

„ След „ Сървайвър “ започнах да навестявам психолог. И съм един от най-често срещаните случаи, тъй като от 8-годишен до 26 години не бях употребявал алкохол. Сам, на лагери, режими, надпревари. Едно и също нещо. Хората се забавляват, когато аз съм в залата и упражнявам. Аз съм от оскъдно семейство и в един миг в София пребивавам живот, който в никакъв случай не съм вярвал, че ще имам. На 25 години съумях да си купя апартамент, да карам кола, която не съм вярвал, че ще карам. Искам да видя по какъв начин живеят дето се вика модерните хора. Опитах веднъж и обикновено хубавият живот се услажда. В последна сметка няма нищо неприятно в това. Не бива хората да се срамят. Когато го произнасям, оказвам помощ на доста други, които са обречени на това нещо. И спортисти, тъй като ние, спортистите, сме максималисти. Алчни сме. Без едно можем, с едно не можем “, споделя ММА боецът.

„ Най-големият грях и проблем е да си мислиш, че нямаш проблеми. И постоянно ти да си правият. Психологът ми оказа помощ в това по какъв начин да се оправям с импулсите. Импулсът, когато ми се доходи на дискотека, желая да пия алкохол и да вземам опиати. Винаги импулсът е кратковременен. Той влиза в теб за някакво несъмнено време. Точно това ме научи психологът, когато пристигна този подтик, да върша нещо друго, до момента в който премине желанието да използвам нещо. Това е едно от мощните неща, които ми даде. Да мога да преборя тези неща. И към момента се борим с това. Основата е в смяната на средата. Спрях да се групирам с хора, които по всяко едно време могат да ти кажат: „ Жорка, айде да вървим до тоалетната да вземем “ или „ Ела да вземем да се напием “. Когато се събираш с такива персони и си леко неустойчив, малко ти би трябвало. Когато откриеш хора да те почукат по главата, с времето успяваш да пребориш този проблем “, добавя Валентинов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР