"Като всеки активист на БСП и г-н Бенчев участва в

...
"Като всеки активист на БСП и г-н Бенчев участва в
Коментари Харесай

БСП с нова развръзка: Бенчо Бенчев е участвал в кампанията на Румен Радев


"Като всеки деятел на Българска социалистическа партия и господин Бенчев взе участие в акцията на президента Румен Радев ", съобщи през днешния ден Атанас Зафиров от Българска социалистическа партия в студиото на "Тази заран " по bTV. Социалистът показа това в отговор на въпрос на Тома Биков от ГЕРБ.

Зафиров не можа да изясни тъкмо по какъв метод Бенчев е взел участие в акцията, както и какви тъкмо са връзките сред Бенчев и партията.

"Има позиция на Българска социалистическа партия от през вчерашния ден. В нея се цитира точната сума, която е давал в качеството си на общински консултант - 70 лева на месец, колкото всички други. Ако такива средства са давани, допускам, че може да се употребявали за персоналната му мажоритарна акция. В акцията на Българска социалистическа партия не е давал персонални средства ", сподели още Зафиров.

По думите му това е офанзива против Българска социалистическа партия, защото са уплашили хората със събирането си на Бузлуджа. Всички съответни въпроси за финансирането на акции и партийна активност от страна на Бенчев обаче бяха отклонени от Зафиров с обяснението, че не той е верният човек, на който се задават.

"Освен че ние сме създали господин Бенчев претендент за общински консултант от Българска социалистическа партия, ние сме го изпратили и в Истанбул с Митьо Очите, тъй като сме се уплашили от "Визия за България " и Бузлуджа. Явно това е тезата на Българска социалистическа партия ", съобщи от своя страна националният представител от ГЕРБ Тома Биков, разяснявайки тематиката.

По същото време малкия екран излъчи и извънредно изявление със самия Бенчо Бенчев.

„ С толкоз разнообразни неща се занимаваме. Аз се занимавам, знаете, със селско стопанство, със земеделие. Димитър Желязков не мога да ви кажа с какво се занимава. Познавам го, не мога да кажа, че не се познавам с него, поздравяваме се. Държавата го е оповестила за някакъв нарушител, за мен няма никакво значение – уважаваш ли ме, и аз те почитам. Когато приказвам с един нарушител, не значи, че и аз съм нарушител. Това закононарушение ли е? Ако приказвам с един лекар ще стана ли хирург, няма да стана, нали? Защо би трябвало да разделяме хората на прокажени и на естествени хора?”, показа пред bTV Бенчев.

Относно охранителната компания на Митьо Очите, в която има дял, той разгласи: „ Димитър Желязков не работи в този момент там. Работеше преди да стане престрелката… Не Димитър Желязков, а тази компания охраняваше моите обекти тогава и аз давах някакви пари. Като предприемач взех решение, че в случай че стана притежател, освен, че няма да давам пари, ами и ще спечелвам. Това е основанието”.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР