Като водещ на GPS (Global Public Square)“ по CNN, 60-годишният

...
Като водещ на GPS (Global Public Square)“ по CNN, 60-годишният
Коментари Харесай

Фарид Закария осъжда „антиамериканизма“ в американската политика днес

Като водещ на „ GPS (Global Public Square) “ по CNN, 60-годишният Фарид Закария споделя, че преподава интернационалните връзки на масите. „ Винаги съм мислил за публицистиката като за тип, на някакво равнище, публично обучение “, сподели той.

В цифрово студио с плазмени екрани, Закария се гмурка в световни проблеми с учени, президенти на Съединени американски щати, и даже инцидентна звезда. Не се позволява кряскане!

Закария е оптимист и би желал да мисли за себе си като за безпартиен във време, когато е мъчно за водещ на вести да отиде по малкия екран и да не обясни дали поддържа Доналд Тръмп или не. Той сподели: „ Странностите на президентството и кандидатурата на Тръмп и сходни – бих споделил, че са такова нахлуване против обичайните американски нрави и правила – и лъжите, непрекъснатата неистина, тъй че се чувствате по този начин, като че ли в действителност не приемате страна, когато казвате, че " Този човек лъже. " Но звучи като че ли заемаш страна, нали? И тогава той те нападна. Сега си на кръга, без значение дали искаш или не. "
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР