Като видяхме, че има оръжие се прикрихме, зад тухлена стена,

...
Като видяхме, че има оръжие се прикрихме, зад тухлена стена,
Коментари Харесай

Полицаят, който реши кризата със заложници край Сандански пред БТВ: Крещяхме и аз, и той

" Като видяхме, че има оръжие се прикрихме, зад тухлена стена, последователно започнахме да приказваме, т.е., викахме, крещяхме и той, и аз. Постепенно, до момента в който установихме към този момент контакт и някакво доверие сред нас. Започнах да се реалокирам, застанах на вратата, след това на стълбите, последователно напред “, това описа пред бТВ старши контрольор Добромир Панайотов. Това е служителят на реда, който след четри часа убеди мъжът, взел фамилията на някогашната си жена за заложници, да се съобщи.

„ Той беше на последния етаж, където е откритата тераса, където стои бутилката с вода. Там седяха и двете дами. Реално, той стартира да води преписка с нас и да има контакт с нас. Никога до в този момент, не съм попадал в сходна обстановка “, показа Панайотов.

„ Това, което като в началото усещане получих беше, че е много нападателен и насочеността му беше главно към двете дами. Той преминаваше през разнообразни цикли на държание, от яд и нахлуване, преминаваше в рев, подозрения в себе си, за какво го прави “, сподели той.

Разговорите дават резултат. Извършителя пуска ст. контрольор Панайотов в къщата и по-късно той го извежда от там. „ Той искаше да беседваме, макар, че съобщи оръжията, макар, че се успокои, той искаше да си каже болката. Така се и получи. Накрая ми даде ключовете, отключих, влязохме при него, седнахме, разговаряхме “, описа служителят на реда.

„ Приемам го, че съм приключил работата си, това са ми отговорностите в полицията. Изградихме някаква връзка, не знам по какъв метод се спря на мене. Получи се! “, показа Панайотов.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР