Като утвърден и сигурен работодател в Русе и региона, компанията

...
Като утвърден и сигурен работодател в Русе и региона, компанията
Коментари Харесай

Немският работодател Региоком България ще открие 50 работни места през 2023

Като одобрен и сигурен шеф в Русе и района, компанията има динамични проекти на развиване и през новата година

Различно от множеството компании, които се насочват в огромните градове, те откриват капацитет и в по-малки обитаеми места. Пример за такава сполучлива инвестиция е офиса на компанията в града.

Вече осем години на територията на Русе немската компания Региоком дава опция за развиване на амбициозни хора на всяка възраст, владеещи немски език. Започвайки с екип от 4 чиновници през 2015 година в локалния офис, през днешния ден компанията обезпечава претовареност на повече от 120 индивида. През идната 2023 година компанията планува да назначи още 50 нови чиновници.

Региоком Европейско сдружение – клон България КЧТ e една от водещите компании в Европа, които доставят услуги на предприятия в областта на енергоснабдяването, телекомуникацията, техническата поддръжка и потребителско обслужване. Основана в Магдебург през 1996 година, компанията се разраства, добива известност и става интернационална, като през 2006 година тя отваря и първия офис в България.

Централният офис е позициониран във Варна. Постепенно Региоком Европейско сдружение развива сполучливо своята активност и отворя свои представителства в град Русе, София, Велико Търново и Бургас. А единствено за последната година към мрежата от градове се причисляват още Добрич и Стара Загора.

Какъв е профилът на подобаващите претенденти за работа в Региоком Русе?

„ Търсим фрагменти с доста положителни пълномощия по немски език, равнище Б2/C1 и отлични умения за работа с компютър. “, споделя Лора Иванова, експерт асортимент на личния състав. „ За нас е значимо новите сътрудници да са стимулирани и с готовност да научават нови неща и да се развиват. Предишен опит в областта на обслужване на клиенти не е нужен, тъй като ние имаме доста положителни ментори и учащи, които ще им дадат нужните познания. Работата стартира със задълбочено теоретично образование, което е платено и дава опция на сътрудниците да се срещнат в детайли с вътрешнофирмените процеси и стратегии “.

„ Изключително щастливи сме, че имаме опцията да дадем на нашите чиновници варианти за професионално развиване, отлични приходи и несъмнено работно място. “, споделя Добромир Янков, действен управител на РегиокомРусе.

Каква е формулата на триумфа съгласно него?

„ Несъмнено качеството на услугите, които предлага компанията и опциите за професионално развиване на чиновниците. Всеки начинаещ минава през фирмено образование. Екипната работа е учредена на ежедневна и самостоятелна поддръжка за рационализиране на персоналните умения и основни компетентности. Персоналната ангажираност на мениджърския екип спомага за построяването на професионална атмосфера и сполучлива кариерна реализация на чиновниците в Русе. “

Разположен на комфортно и отзивчиво място в Бизнес парк Русе, офисът разполага със зали за образование, заседания и отмора. По време на работа и отвън офиса другарската атмосфера и персоналните контакти са тези, които построяват сполучливия екип.

Региоком е верният избор за сполучлива реализация на образовани хора от русенския район, владеещи немски език. Компанията обезпечава сигурност, положителни приходи и благоприятни условия за развиване в областта на даване на потребителско обслужване.

Ако търсите кариерно развиване в професионална среда измежду дружелюбни и усмихнати сътрудници, в случай че желаете да станете част от фамилията на Региоком България, заповядайте при нас. Ние Ви чакаме.

Повече за нас и свободните ни позиции може да видите на:, а с цел да следите настоящите събития в нашата компания последвайте и фейсбук страницата ни:



Лора Иванова, специалист асортимент на персонал
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР