Като убит е Благой Георгиев тези дни. Джизъса не беше

...
Като убит е Благой Георгиев тези дни. Джизъса не беше
Коментари Харесай

Благо, заслужи си го: Синът на Джизъса го умъртви с тези думи!

Като погубен е Благой Георгиев тези дни. Джизъса не беше очаквал да чуе тези думи и то от устата на личната си плът и кръв, само че... самичък си е отговорен за това. Става дума за едно от децата му - синът му от Есмер Омерова - Елай, който му нанесе пагубен удар.

Попитан от родителката си дали познава този човек от фотографията, по име и физиономия, момченцето дало отговор с простичкото: " Не, не го познавам. Кой е той?! "... Това стана ясно откакто и самата танцьорка удостовери, че Благой Георгиев не е виждал детето си от цели пет години и въобще не се интересува от него.



Източници от обкръжението на Джизъса разкриха, че той е останал като посърнал и даже се е разплакал, осъзнавайки, че синът му не го познава. Но е напът да провокира същото и с наследника си от Златка Райкова.

" Благо се кълне, че обича децата си безпределно, само че обичта му е меко казано странна. За каква обич си приказваме, в случай че не си до детето си, в случай че не го прегръщаш и не се грижиш за него всеки ден, в случай че не си до него като е болно или като опознава нови неща от света непрекъснато...

Ще се усети един ден, само че ще е към този момент дъртак, а наследниците му ще дойдат единствено да си приберат наследството. Ако има такова въобще ", пророкуват източниците. Дано не са прави...
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР