Като цяло, опасността е голяма и ние се отнасяме към

...
Като цяло, опасността е голяма и ние се отнасяме към
Коментари Харесай

Нов полицейски център ще контролира безопасността на Европейското по футбол в Германия

" Като цяло, заплахата е огромна и ние се отнасяме към нея съществено, с цел да не се стига до съответни обстановки. За тази цел цялата информация, която се отнася до футбола и сигурността, ще бъде събирана и оценена на едно място непрекъснато ", сподели при визитата си в новосъздадения Международен център за полицейско съдействие в град Нойс вътрешният министър на Северен Рейн-Вестфалия Херберт Паул, представен то ДПА.

" Комуникацията и бързината на деяние са от решаващо значение за оправянето с сходни обстановки. За това приказваме в тази ситуация. Не може да се предотврати случването на нещо, само че може да се минимизира (щетата) ", сподели още министърът, прибавя Българска телеграфна агенция.

Паул счита, че обстановката в областта на сигурността, в подтекста на войната в Украйна и на спора в линията Газа, е по-напрегната спрямо интернационалната конюнктура по време на последния огромен футболен конгрес, проведен от Германия - Световното състезание през 2006 година.

" Значими събития като Европейското състезание по футбол може доста бързо да се трансфорат в център на вниманието на екстремисти и терористи ", означи той, като посочи, че централното географско разположение на Германия в Европа и лесният достъп до територията на страната за жителите на доста страни имат директно отношение към въпроса за сигурността.

Над шестстотин служители на реда от Германия и чужбина ще работят в новия център в Нойс по време на Европейското състезание.

" Отговорността за безвредното осъществяване на мачовете си остава на екипите на самите игрища, като ние ще доставяме нужната информация, която бъде налична при нас, на службите за изключително реагиране по места ", сподели ръководителят на центъра Оливер Щрудхоф.

" По този метод целим да осигурим допустимо най-хубав продан на информация, с цел да сме в положение да реагираме във всевъзможни обстановки ", разясни той.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР