Като цяло има нужда да се разгледа въпросът с корупцията

...
Като цяло има нужда да се разгледа въпросът с корупцията
Коментари Харесай

Веселин Марешки: Тримата от запаса нямат никакъв шанс на евроизборите

Като цяло има потребност да се прегледа въпросът с корупцията в България. Проблемът е, че тематиката се отваря предизборно. Очаквахме, че след успеха на Румен Радев на президентските избори България ще се промени, ще бъде друга, само че това не се случи. В никакъв случай нещата не станаха по-добри с избирането му за президент. Това съобщи водачът на "Воля " и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки в студиото на "Още от деня " по Българска национална телевизия във връзка със свикването на Консултативния съвет по национална сигурност при президента.

,,Така наречените "Обединени патриоти " опорочиха думата "патриотизъм " и това е големят проблем. Ние от "Воля - българските родолюбци " се борим против такива политически измамници'', сподели Марешки.

,,Всеки ни споделя, че НАТО и Европейски Съюз са на първо място. Е, да, но за нас България и българският народ са на първо място. Не може преди всичко да бъдат американските самолети. Здравеопазването, образованието, демографската рецесия са надалеч по-важни неща. Дори културата и спортът са по-важни тематики от самолетите. С Ф-16 ли ще борим бедността?'', разяснява още водачът на "Воля ".

,,Убеден съм, че ще бъдем изненадата на тези евроизбори, тъй като се държим почтено и хората ще оценят това. За нас до момента няма нито едно сведение за жилища, за шуробаджанащина'', разгласи Веселин Марешки и добави, че обединението сред ГЕРБ и Съюз на демократичните сили е добра и тя ще получи добър резултат.

,,Тримата от запаса нямат никакъв късмет на евроизборите. Ние ще ги осветим, дано хората да знаят какви са. Ако пък хората харесват продажници на българско поданство, да си гласоподават за тях. Това си е техен проблем'', приключи зам.-председателят на Народното събрание.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР