Като тлъста куртизанка с червени жартиери, мрежести чорапи, потънал в

...
Като тлъста куртизанка с червени жартиери, мрежести чорапи, потънал в
Коментари Харесай

Резил! Музеят на сатирата в Габрово издокара Христо Иванов като куртизанка по жартиери и мазно кафе

Като тлъста куртизанка с червени жартиери, мрежести чорапи, потопен в сланина шкембак, сутиен-бриджитка и мънистен наниз за лукс, изтипосаха Христо Иванов от Музея на хумора и сатирата в Габрово, видя наш кореспондент.

 

“Момичето за всичко ” на разградския олигарх Иво Прокопиев и някогашния пандизчия Пламен Бобоков държи в месестите си, лакирани в к*рвенско алено пръсти чаша с надпис “мазно кафе ” и крепи затлъстялата си снага върху високи токчета.

 

“Това е лицето на (раз)градската десница - оядено от рушвети и потънало в политически разврат, трескаво търсещо в чий скут да паркира едрата си задна част ”, разясниха създателите на статуята, която към този момент е изложена в музея на шегата.

 

Габровски зевзеци пък предложиха вид по какъв начин общината да запълни изтънелия си бюджет - задоволително било, както се споделя в остарелия руски анекдот, да изложат обутото в мрежести чорапи туловище на Христо Иванов на площада и кметът да събира такса - “5 лева за храчене и 10 лева за пик@ене ”, гаврят се локалните сатирици.

 

“Пак гласувайте за Христо Иванов и следващата година ще го видите още по-тлъст, лоен и подготвен на всичко с цел да избави умиращото си политическо и мъжко достолепие ”, не останаха безпристрастни и група жители, които бяха пристигнали да се насладят на същинския облик на мазния кафеджия от Демократична България.

Автор: crimesbg.com

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР