Като световен авторитет за най-добрите хотели в света, компанията за

...
Като световен авторитет за най-добрите хотели в света, компанията за
Коментари Харесай

Това са 12-те най-добри хотели в света

Като международен престиж за най-хубавите хотели в света, компанията за бутикови хотели Mr and Mrs Smith знаят всичко за първокласните пътувания. Независимо дали става въпрос за сафари, място със зашеметяваща панорама или новаторски хотел премиите, които те дават всяка година, са отличителни за класата на избрани вериги или хотели.
Победителите се дефинират на база анонимни визити на редица посетители, които вършат своята оценка в разнообразни категории. Като се взима поради споделеното от тях, както и няколко строги критерии като местонахождение, обслужване и улеснения, жури от международни дизайнери, публицисти и специалисти по разкош отличава най-хубавите хотели.
Вижте кои са спечелилите за 2017 година.
Най-добра вила
Annandale Scrubby Bay, Пиеон Бей, Нова Зеландия

Уединението е новият разкош, а тази вила, ситуирана на едно езеро в липсващ вулкан, със лична плантация и екологичен метод на живот, е нещо напълно друго.
Най-добър хотел
Villa La Coste, Прованс, Франция

Вила La Coste е нова в бутиковата хотелска верига, само че се е трансформирала в обичана поради авангардния си дизайн, артистична архитектура и невероятна сбирка от творби на изкуството.
Напред и оттатък
Chamba Camp Thiksey, Хималаи

Абсолютно магическо екологично място за глампинг с величествени палатки и панорамна панорама към планинските манастири в подножието на Хималаите.
Най-добър басейн с панорама
Tierra Atacama Hotel and Spa, пустиня Атакама, Чили

Това място е бягство от действителността. Планинският пейзаж наподобява като лунен и е толкоз спокоен, че може си визиите, че сте на друга планета.
Най-секси спалня
Soneva Jani, Малдиви

Само един бутон за прибиращия се покрив стои сред вас и звездите. Просто си лежите и се чувствате по този начин, все едно сте в средата на океана.
Най-добре „ облечен “ хотел
Le Roch Hotel and Spa, Париж, Франция

Тук всичко е съвършено – локация, обслужване, дизайн.
Най-разглезващото спа
Les Sources de Caudalie, Бордо, Франция

Сякаш създадената особено за хотела продуктова гама не е задоволителна, този спа хотел предлага и холистичен метод на лекуване.
Най-якият изобретателен център
Public, Ню Йорк, Съединени американски щати

Името приказва всичко. Хотелът се отличава с извънредно внимание към общите елементи - лоби-пространство, бар на покрива, мултикултурната кухня, нощен клуб в сутерена.
Най-добър фамилен хотел
Taylor River Lodge, Крестет Бът, Съединени американски щати

Ако сте приключенско семейство, което обича природата, само че търси място за почивка, където да бъдете обгрижвани и да се отпуснете, това е мястото.
Най-добър нощен бар
Хотел Roxy, Ню Йорк, Съединени американски щати

Списъкът с коктейли е впечатляващ, има съвършената естетика сред умерено, само че и вълнуващо преживяване, а салонът ви кара да се почувствате като вкъщи си.
Най-добро място за гурме бягство
Zaborin, Нискеко, Japan

Храната от Йошихиро Сено е толкоз чиста и добре планувана, приготвена със лична техника и извънредно внимание към детайла.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР