Като студентка по философия, политика и икономика Тръс е оглавявала

...
Като студентка по философия, политика и икономика Тръс е оглавявала
Коментари Харесай

Коя е Лиз Тръс - новият премиер на Великобритания

Като студентка по философия, политика и стопанска система Тръс е оглавявала ядрото на либерално-демократическата партия в Оксфорския университет, напомня Euronews. Провеждала е акции за узаконяване на канабиса и се е оповестила срещу „ свещената ” английска монархия. След завършването си работи като счетоводител и през 2000 година се дами за собствен сътрудник от счетоводството, с който имат две дъщери в тийнейджърска възраст.

Разделяйки се със студентския живот - и при родители дейни лейбъристи - Лиз Тръс се причислява към Консервативната партия. Била е министър в три следващи английски държавни управления. След като от уверен съперник на Brexit се трансформира в покровител на самодейността, Лиз Тръс става външен министър при Борис Джонсън, чийто покровител остана до край. Във всичките си реализации е гневен герой за правата на дамите, само че някои я упрекват в „ трансофобия ”.

Според Forbes, ползите ѝ са налозите, дипломацията и... сиренето, а като нейна най-ярка характерност критиците показват неуместните ѝ изявления (като да вземем за пример да...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР