Като стратегическа стъпка за засилване на растежа на bTV Media

...
Като стратегическа стъпка за засилване на растежа на bTV Media
Коментари Харесай

bTV обявява важни промени в ръководния екип на компанията

Като стратегическа стъпка за усилване на растежа на bTV Media Group (bTV), считано от 11 декември, bTV афишира значими промени във висшия управителен екип на медията. Позицията шеф " Програма " се поема от Апостол Пенчев със задачата да развие тактика за наличие, която да форсира растежа на компанията и да надгради уговорката на медията да предлага " наличие когато и да е и на всички места ". В същото време Дарина Петрова се причислява към bTV като шеф " Човешки запаси " и в новата си роля ще се концентрира върху разрастване на позицията на компанията като най-хубав шеф в промишлеността.

Тази смяна настава в миг, в който bTV се концентрира върху консолидираното на модерни цифрови технологии и новаторски тактики в главната си активност. Апостол Пенчев и Дарина Петрова поемат позициите от Христо Хаджитанев и Наташа Кумчева, които се разделят с bTV по взаимно единодушие след дългогодишна всеотдайна работа и принос за компанията. Двамата ще продължат да работят в bTV до 31 декември, осигурявайки равномерен преход на бизнес интервенциите.

" Трудно се разделяме с Наташа и Христо, които за дълъг интервал от време заемаха основно място в нашата активност. Изказвам най-дълбоката си признателност за всичко, което са създали за bTV. Уверен съм, че Дарина и Апостол ще направляват сполучливо внедряването на нововъведенията в нашите бизнес процеси, като ще спомогнат на bTV да утвърди водеща роля и да се оправи с бъдещите провокации ", сподели Ралф Бартолайт, основен изпълнителен шеф на bTV.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР