Като спешни мерки предлагаме преизчисление на пенсиите, тъй като пенсионерите

...
Като спешни мерки предлагаме преизчисление на пенсиите, тъй като пенсионерите
Коментари Харесай

Свиленски към Манолова: Вие бяхте омбудсман на Борисов, избрана с неговите гласове

" Като незабавни ограничения предлагаме преизчисление на пенсиите, защото пенсионерите са най-засегнати от всичките рецесии. Преизчисляване на база приход от 2018 година, тъй като това е справедливото преизчисляване ", съобщи пред България он еър Георги Свиленски, лидер на листата на " Българска социалистическа партия за България " в 24 МИР в София като уточни какво още предлага Българска социалистическа партия: „ Намаляване на Данък добавена стойност на храните от дребната потребителска кошница, въвеждането на подоходно фамилно облагане, т.е. на всяко работещо семейство за всяко дете по 550 лв. необлагаем приход ", изясни той.

Социалистът уточни предложенията на левицата за справяне с енергийната рецесия: „ Българска социалистическа партия предлага понижаване на Данък добавена стойност на електрическата енергия и газта от 20% на 9% до излизане от рецесията.

Компенсирането с 200 киловатчаса електрическа енергия на всяко семейство, което е обществено едва, както и да не се стопира токът за 2-3 месеца на фамилии, които нямат опция да платят в точния момент, са също част от предложенията, които социалистът очерта.

" Това, което вършат така наречен " партиите на смяната " последните няколко месеца, Българска социалистическа партия го е правила 4 години. Ние сезирахме всички институции - и български, и европейски. Няма по какъв начин вие да се олицетворявате като някаква смяна, която ще избави България, като самодейностите бяха наши ", изясни Свиленски.

" Ние бяхме тези, които започнахме смяната, а вие бяхте омбудсман на Борисов, определена с неговите гласове ", обърна се Георги Свиленски към Мая Манолова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР