Като слушах глупостите от Борисов, си казах, че be добре

...
Като слушах глупостите от Борисов, си казах, че be добре
Коментари Харесай

Петков: Борисов трябва да се пенсионира, заради него не ни пускат в Шенген

" Като слушах нелепостите от Борисов, си споделих, че be добре по време на тази толкоз сериозна рецесия и напролет, и през лятото, нашето държавно управление беше да ръководи ", сподели Петков.

" Освен да победим октомври месец, нямаме различен избор. "

" Борисов би трябвало да се пенсионира. Той сега стопира освен България, само че и ГЕРБ. ГЕРБ не може да се реформира, тъй като има един политик, който се е запънал там, тъй като го е боязън ", съобщи някогашният министър председател в утринни блок на Нова тв.

" Дори европейскитете водачи ми споделиха, че той би трябвало да се отдръпна. Един от другите министър председатели даже ми показа, че поради това не влизаме в Шенген – поради заплахата Борисов да се върне на власт. "

Коалиция с Демократична България зависи от сметки дали дружно може да изкарам 121 депутати на изборите или е по-добре да се явят по настрана, обясни Петков. 

" Но сигурно ще управляваме дружно с Демократична България ", безапелационен бе някогашният министър-председател.

За първи път някогашният министър председател Кирил Петков отговори на директен въпрос дали има връзка с Лена Бориславова, която бе шеф на политическия му кабинет.

" Това, което се видя е, че когато едни политици не крадат, не можеш да ги хванеш за каквото и да било, опитваш да ги залееш с жълта мръсотия. Под достолепието ми е да им обръщаме внимание. Това беше извънредно, в последния ден толкоз неща казахме, толкоз значими послания имахме към идната държавно управление. А в същия миг някакъв миг, някаква позиция стана новината на деня дали тя му допира или не ме допира. А всички видяха, че това не е реалност. Всички се концентрираха там, а не в действителност какво става със седемте кораба. Тези мафиоти, които поставяме старания да им спрем парите, вършат всичко да ни очернят ", съобщи Кирил Петков в отговор на въпроса.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР