Като се започне от вашето поведение, та до характера ви.

Като се започне от вашето поведение, та до характера ви. ...

Ъгълът на палеца ви разкрива много за вашата личност....

Като се започне от вашето поведение, та до характера ви. Гъвкавостта на вашия палец е ценен показател, който индикира колко добре се адаптирате към промените и трудностите в живота, пише zajenata.bg.

Той разкрива дали се съпротивлявате или приемате случващото се около вас. Ето как да проверите:

Отпуснете палеца. Хванете го за горната част и се опитайте да го завъртите с другата ръка.
- Палецът се върти сравнително лесно и не се съпротивлява. Също така е лесно да се наведе назад в голям ъгъл. (Вижте описание 1)
- Палецът силно се съпротивлява да се завърти и в долната си част е схванат. (Вижте описание 2)1. Ако целият ви палец е гъвкав и не е схванат означава, че не сте устойчиви на промените и сте адаптивни.
Можете да се промените лесно и с малко стрес или тревога. Вие постигате добри резултати в живота си сравнително лесно и също така сте гъвкави при работата с други хора. Вашето безгрижно онтошение и  нагласа привлича хора, които ви подкрепят и ви помагат да успеете. Не е нужно да бъдете работохолик, за да получите добри резултати.
Ако в долната си част палецът е лесно да се наведе назад в голям ъгъл, означава че сте готови да положите усилия, за да удовлетворите и помогнете на другите. Вие сте истински помирител, готови сте да преговаряте. Вие сте щедър и имате екстравагантно отношение към парите.
Ако принадлежите в тази група, трябва да внимавате да не станете прекалено разточителни с парите, времето си и личната енергия, която раздавате на другите.
Действайте по един балансиран начин и ще постигнете отлични резултати в живота. "Работата по течението" е едно добро правило за вас за добро здраве и щастие.2. Ако палецът ви е схванат и не толкова подвижен означава, че сте консервативен, предпазлив и се съпротивлявате на нови начини на поведение.
Не се адаптирате лесно към промените.
Ако в долната си част палецът е схванат, това означава, че вие настоявате да правите нещата по свой собствен начин. Също така, се съпротивлявате на предложения от други хора, дори и когато добрите съвети могат да ви насочат към по-добро решение на проблемите. Ако всичките ви пръсти са не гъвкави, хората вероятно ви наричат "инат".
Предизвикателството за хора с такъв палец е да се научат да "се отпуснат" и да се наслаждават на нови начини за правене на нещата.

Източник: blitz.bg