Като се срещаме с хора ни казват: Трън сте им

...
Като се срещаме с хора ни казват: Трън сте им
Коментари Харесай

Мая Манолова: Глас за досега управлявалите партии е напразен

„ Като се срещаме с хора ни споделят: Трън сте им в очите, борите се, разобличавате истината, по тази причина ще създадат всичко допустимо да не влезете в Народното събрание.

Затова ние се обръщаме към хората да преценяват кой е потребният избор, от коя партия ще имат изгода съответно за себе си и за своите фамилии. Кой ще пази тъкмо техните ползи. Вижте и коя партия какво е правила във времето:

Кой е приказвал за мир, а е изнасял оръжие.

Кой е приказвал за нулева корупция, а е вкарал медиатори в газовите покупко-продажби.

Коя партия е говорила за правосъдна промяна, само че не е загатнала името на Гешев 8 месеца.

Глас за партиите, които управляваха до момента, ще е безрезултатен за вашите семейства и за вашите фамилии. Защото не направиха нищо за вас и не заслужават втори късмет. Пропиляха го като работиха за себе си. Сега е време да застанете с тези, които са до вас, пазят дела дружно с вас и имат потребност от вашата поддръжка. “

Това сподели Мая Манолова, водач на Изправи се България, по време на среща с жители на пл. Бъдници във Видин. В началото на срещата Манолова дефинира хората в дунавския град като откровени, позитивни и обичащи и удостовери, че постоянно ѝ е прелестно да идва в града. По думите ѝ Северозападът има голям капацитет и поради безхаберието и неглижирането от страна на редица държавни управления Северозападът е в тази обстановка – без проспериращ бизнес, с ниски хонорари и неприятна инфраструктура.

Водач на листата на обществената партия за Видин още веднъж е адв. Стефан Стефанов, който се бори за голям брой дела в града.

По време на срещата Манолова показа Спасителния проект на групировката си, с който считат да преведат българските жители през тежките есен и зима, които се задават и рецесиите, насъбрани за 12г. ръководство на Борисов и 8 месеца Четворна коалиция.

Първа точка в проекта на Изправи се България е повишението на приходите. По думите ѝ работещите небогати са над 700 хил и всички те живеят под прага на беднотия. Според нея „ не е обикновено да работиш 5 дни в седмицата, по 8 часа, някои и събота и неделя и изключително и да си безпаричен, да не можеш да си плащаш сметките, да си купиш храна или медикаменти или да си изпратиш децата на учебно заведение. “ Като решения Манолова уточни увеличение на минималната заплата до 1260лв, колкото е издръжката за живот, въвеждането на необлагаем най-малко тъй че най-ниските приходи да не заплащат налози, въвеждането на налог благосъстояние, тъй като шепа огромни компании не заплащат налози, а са натрупали големи облаги на гърба на хората.

Мая Манолова изиска още преизчисляване на всички пенсии на база застрахователен приход от 2021г, с цел да се навакса разликата сред старите и новите пенсии и да се получи заслужено нарастване за всички. По думите ѝ както Борисов, по този начин и Четворната коалиция са излъгали пенсионерите, като Четворната коалиция за една година ги е излъгала 3 пъти.

Втора точка в проекта на Изправи се България е акцията „ НЕ ПЛАЩАЙ “. Според обществената групировка хората се тормозят, че зимата ще е „ студента, тъмна и гладна “. Не могат да заплащат 60% по-скъпо парно и вода, 5 пъти по-скъп газ и метан и бензин и дизел с 1 лев.

Манолова съобщи, че акцията към този момент дава резултат и поради нея Топлофикация са понижили изравнителните сметки в столицата с 4 млн. лева, което като първа стъпка е победа. По думите ѝ несъответстващо скъпа е и водата. Във Видин тя се е повишила с 35% като при съвещанието за установяване на цената ѝ от Изправи се България в лицето на Мая Манолова и адв. Стефан Стефанов – лидерът на групировката във Видин, единствени са се оповестили срещу нарастването

Други точки в проекта на Изправи се България са таван на главните хранителни артикули и завършек на дълговото иго – борбата с колектори, банки, бързи заеми, ЧСИ-та.

В листата на Изправи се България във Видин се включват още:

1. Стефан Лазаров Стефанов

2. Роми Гергова Василева

3. Цветан Иванов Предов

4. Владимир Иванов Младенов

5. Маринела Георгиева Каменова

6. Анелия Стоянова Александрова

7. Илияна Тодорова Илиева

8. Невена Николова Петкова
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР