Като се събуди човек сутрин и го боли гърло или

...
Като се събуди човек сутрин и го боли гърло или
Коментари Харесай

Проф. Кантарджиев: Заболи ли ви гърло, веднага правите тази ...

" Като се разсъни човек заран и го боли гърло или му се нервира носоглътката, след закуска, режете лимон, топите в сода и хапвате. Ако не, лимонен сок със сода. Ядете го лимона и като го изядете, става едно нещо, ще усетите по какъв начин ви се смазва задния фаринкс ". Това е рецептата против първия признак на ковид, предложена от проф. Тодор Кантарджиев в ефира на Нова тв тази заран.

" Полезно е да смучете непрекъснато бонбонки с етерични масла. Гаргарите, които някои вършат, са хубави, само че те са единствено за устата. За гърлото би трябвало нещо да гълташ и да преглъщаш ", добави професорът.

Според него ограниченията, които се подхващат в този момент от Министерство на здравеопазването и налаганите карантини на хора, идващи от рискови места, където има нови инфекции, са положителни.

" Няма нигерийски вариант у нас. Имаме единствено английски вариант. В Стара Загора да вземем за пример нямаше заболели от него през декември. През януари болните от него бяха към 10%, началото на февруари - 30-40%, а края на февруари - 80% ", изясни той.

" В момента към 98% от изследваните в Кюстендилско са с английския вид на ковид ", безапелационен е Кантарджиев.

Той призна, че не е прекарал ковид, само че с помощта на имунизацията има построени антитела:

" Да чукаме на дърво, макар възрастта ми и болесттите ми, към този момент съм здрав. От една година съм понатрупал имунни кафези, имунизирах се и имам съвършен имунитет. Не ме снимаха по тв приемника по какъв начин се имунизирам, само че значим е резултатът ", пошегува се той.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР