Като се отпусна на дивана след работа, Сам Кенеди Крисчън

...
Като се отпусна на дивана след работа, Сам Кенеди Крисчън
Коментари Харесай

Какво е чувството да станеш трезвен - на фона на огромното нарастване на жените, които се пият до смърт

Като се отпусна на дивана след работа, Сам Кенеди Крисчън сграбчи студена бира за нея и брачна половинка си, преди да се настанят да обсъдят деня си и прекосяване към бутилка алено. Не толкоз от дълго време това беше типична вечер за 38-годишния треньор по кариера и живот, само че по-късно през ноември 2022 година тя стартира да преглежда по-отблизо какъв брой пие и стартира да понижава, преди да реши да се откаже от алкохола вечно.

„ Последната ми алкохолна напитка беше на 25 февруари 2023 година “, споделя заетата майка на две деца пред The ​​Mirror. „ Най-голямата разлика е, че в този момент се усещам свежа заран, макар неналичието на сън, който ми разрешават две дребни деца. ” Сам смяташе, че обществените мотиви са сложни за започване и измисляше извинения, като да вземем за пример, че кара, кърми или не се усеща добре, като причина да не пие.

Сега тя просто споделя „ Не, благодаря “ и не усеща потребност да изяснява повече. „ По-рано получавах извънредно „ безпокойствие “ – това повишение на тревогата, което идва с махмурлук...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР