Като се има предвид колко евтини са филмите и какъв

...
Като се има предвид колко евтини са филмите и какъв
Коментари Харесай

Рестартът на Екзорсиста може да се провали

Като се има поради какъв брой евтини са филмите и какъв е капацитетът за огромна облага в боксофиса, Холивуд в последно време изживява подем на филмите на ужаси, заяви “Giant freakin robot ”.


Забележително е, че доста от най-големите шлагери в последно време са свързани с предходни поредици, в това число сполучливи филми като „ Писък 6 “ и „ Злите мъртви: Пробуждане “. Но това не значи, че публиката ще се втурне към всеки остарял франчайз, защото рестартът на “The Exorcist: Believer ” на Дейвид Гордън Грийн изцяло се провали на неотдавнашна пробна прожекция в Ню Йорк.

В общи линии публиката е единомислеща, че филмът е прекомерно дълъг и не е доста заплашителен, а това по принцип са смъртни грехове, когато става дума за филми на ужасите.

Като се имат поради тези реакции към този рестарт на " Екзорсистът ", няма да се учудим, в случай че Дейвид Гордън Грийн се тормози да не загуби репутацията си на огромен холивудски режисьор. След като режисира комедията на Сет Роугън " Ананас експрес ", Грийн се насочва към хоръра, като режисира последната трилогия филми за Хелоуин (която подцени всички предходни продължения и рестарти и се нарежда като същинско продължение на истинския филм на Джон Карпентър).

Но тези филми бяха доста спорни, като почитателите се оплакваха от неналичието на Майкъл Мейърс в третия филм и от това, че вторият филм (с фразата " Злото ще почине тази нощ " ) е прекомерно преувеличен.

С други думи, сполучливото рестартиране на " Екзорсистът ", който нормално се счита за един от най-хубавите филми в жанра, би могло да затвърди позицията на Грийн като именит режисьор на ужаси във напредък. Като се има поради опитът му в режисирането на по-новите филми “Хелоуин ”, някои почитатели в началото направиха неизбежното съпоставяне, че той може да бъде идващият Джон Карпентър. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР