Като същински клонинги са жената на Благой Георгиев – Полина,

...
Като същински клонинги са жената на Благой Георгиев – Полина,
Коментари Харесай

Клонинги: Жената на Благо двойничка с тенисистка, двете мацки с еднакви интервенции


Като истински клонинги са дамата на Благой Георгиев – Полина, и тенисистката Елица Костова. Двете брюнетки наподобяват повече на близначки, въпреки да нямат нищо общо между тях. Всъщност не е ясно при кой са правили хирургическите и разкрасителните процедури по себе си, само че прекомерно евентуално е това да се окаже еднакъв човек.



Не е загадка, че Поли Спасова, която се омъжи за Благо това лято, е с куп корекции по лицето си. Същото важи и за една от родните тенисистки. Устните и на двете са като че ли като нажилени от оси. Освен че залагат на актуалните способи за " поправяне " на визията, двете поддържат интензивно телата си със спорт. Костова е на 876-о място в международната класация на женската тенис асоциация (УТА). Полина на Джизъса не се занимава професионално с това, само че постоянно тренира във фитнеса. Самата тя призна неотдавна, че точно в залата се среща с Благой. Още на първата седмица от връзката им заживяват дружно.

Тенисистката Елица Костова също има футболен човек до себе си, само че не състезател, а арбитър. От две години насам хубавицата е гадже с рефера Радослав Гидженов, който е прочут като плейбой измежду сътрудниците си. Гидженов и Елица живеят дружно в Пловдив. Запознават се в обща компания. В момента Елица е в италианския град Флоренция, където се приготвя за шампионат. " Ден за работа ", споделя Костова.

 

 Елица Костова е копие на Поли

Елица Костова е копие на Поли

Припомняме, че Благой Георгиев изрично отхвърли появилите се в някои медии клюки за разлъка сред него и брачната половинка му. " Тези, които ме развеждат, са ненормални ", отсече някогашният футболен национал.

В същото време стана ясно, че Куини Алис - бившето гадже на Джизъса, е станала майка . Тя е родила от небезизвестния Недко Петров-Сланината, който е наследник на месарски необут от Варна.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР