Като сърдечен любовник, чиято приятелка Джоан Нелсън е изчезнала, Пол

...
Като сърдечен любовник, чиято приятелка Джоан Нелсън е изчезнала, Пол
Коментари Харесай

Психотрилър! Мъж плачеше на тв екрана за изчезналата си любима, но детективи видяха нещо, което им изправи косите

Като сърдечен ухажор, чиято другарка Джоан Нелсън е изчезнала, Пол Диссън показва надълбоко безпокойствие, до момента в който от дребния екран моли хората да му оказват помощ за откриването й. По време на конференция той, плачейки и ридаейки, хваща фотография на своята обичана. Детективите обаче виждат в облика на скърбящия юноша основен знак, който ще разобличи жестоките му неистини, написа Mirror. Белезите по палците му се оказват доказателство за насилието, което е направил. Разследващите считат, че Пол е удушил Джоан Нелсън и тя се е борила с него в последните минути от живота си. Въпреки всичко той продължава да лъже.

В последна сметка младежът си признава, че я е умъртвил и дава безразсъден мотив - скандал поради зареждането на пералнята у тях. Въпреки че килърът удостоверява за ужасното действие, той не може да си спомни къде е изхвърлил тялото.



В края на краищата тялото й бе открито пет седмици след убийството в гориста околност, увито и изхвърлено в канавка.

В следствие станало ясно, че Джоан е убита в навечерието на Деня на Свети Валентин от Диссън. В същия ден той звъннал на полицията, с цел да заяви, че половинката му е изчезнала. Мъжът излъгал, че сутринта той и Джоан се скарали и вечерта, когато се прибрал вкъщи им в английския град Хъл, нея я нямало. Родителите й били там, когато Пол звъннал на полицията.



В прочувствено телевизионно изявление Диссън споделил пред кореспонденти: " Тя е безусловно красива, същински нежна и доброжелателна ".

Рей Хигинс, някогашен началник на екипа на огромните произшествия в полицията в Хъмбърсайд, декларира: " Първоначално се сблъскахме с човек, измъчен от същинска тъга ". Диссън обаче направил основна неточност, когато посочил ръцете си на камерите и върху тях се видели раните под форма на полумесеци.



" По време на изявлението му видях два белега на палеца ", прибавя експертът. " Знаех около работата си с други предходни набези и убийства, включващи удушаване, че първото нещо, което жертвата ще направи, е да се опита да издърпа ръцете на килъра от врата си. Понякога, когато вършат това, жертвите могат да оставят следи от полумесец в кожата на причинителя и сигурно в този съответен случай, когато новият екипаж усили ръцете на Диссън, можете да видите напълно ясно това ".

Пол Диссън е работил в нощен клуб. Той бил прочут измежду сътрудниците си с прякора " Психо ".

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР