Като с магическа пръчица!Мразите работата си? Мразите шефа си? Мразите

...
Като с магическа пръчица!Мразите работата си? Мразите шефа си? Мразите
Коментари Харесай

Ако не харесвате работата си, прочетете това и всичко ще се промени

Като с магическа пръчица!

Мразите работата си? Мразите шефа си? Мразите обстоятелството, че вършите неща, които не ви носят благополучие? Не се гордеете с това, което заема по-голямата част от времето ви през цялата седмица? Само мисълта, че сте на работа, ви кара да се чувствате като заболели? Ако всичко това ви звучи познато, този текст е тъкмо за вас. Приготвили сме ви едно универсално лекарство, което ще ви излекува от непрекъснатото мрънкане от работата ви. Не ни вярвате? Продължавайте да четете.

Опитайте следното нещо:

Отидете в най-близката аптека и си намерете ректален термометър на най-известната марка. Ако не успявате сами, говорете с някой чиновник, който ще ви помогне. Когато се приберете вкъщи, заключете всички порти и затворете всички прозорци. Дръпнете всички пердета, пуснете всички щори. Целта е никой, но безусловно никой да не ви прекъсва и да не може да гледа какво вършиме.

Препоръчително е да съблечете облеклата, с които сте били на открито, и да си облечете нещо, в което се чувствате извънредно удобно. Седнете на обичания си стол, диван или където ви е обичаното място. Отворете опаковката на термометъра и го извадете. След това доста деликатно го оставете на място, покрай вас, само че където няма заплаха да се счупи.

А в този момент стартира занимателната част. Извадете листовката от кутийката доста деликатно. Прочетете я извънредно концентрирано, с цел да не пропуснете частта, в която се споделя, че “Всеки ректален термометър на тази марка персонално се тества, а по-късно се почиства ”.

Сега затворете очи и повторете пет пъти: “ Много се веселя, че не работя в отдела по инспекция на качеството на термометрите на тази компания . ”

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР