Като родител знаете, че застраховката живот е важна. Малките деца

...
Като родител знаете, че застраховката живот е важна. Малките деца
Коментари Харесай

Колко застраховка живот трябва да купуват родителите?

Като родител знаете, че застраховката живот е значима. Малките деца се нуждаят от финансова поддръжка през цялото си детство. Възрастните деца също може да се нуждаят от помощ понякога. Освен това не желаете разноските ви в края на живота да се трансфорат в задължение за околните ви. Животозастраховането запълва тези финансови празнини, когато умрете.

Но просто да имате застраховка живот не е всичко, което би трябвало да имате поради. Важно е да имате задоволително застраховки, с цел да осигурите децата си, ако не сте тук, с цел да го извършите.

Разберете какъв брой евтина може да бъде животозастраховката в този момент.

От каква застраховка живот се нуждаят родителите?

Едно бързо търсене онлайн ще ви даде три или четири разнообразни съществени правила, които да следвате, когато определяте какъв брой застраховка живот ви е нужна. Някои споделят, че имате потребност от 10 пъти годишния си приход, други споделят, че имате потребност от 12 и така нататък Истината е, че животозастраховането не е толкоз просто.

Джони Елис, притежател и основен сътрудник в Ellis Agency Insurance, споделя: „ Ако употребявате система за изрязване на бисквитки, ще имате резултати, които може да не задоволят потребностите ви. “

Вземете качествена застраховка живот онлайн през днешния ден.

Фактори, които родителите би трябвало да имат поради, когато купуват застраховка живот

Вместо да се фокусирате върху универсална формула за застраховка живот, по-добре е да вземете поради вашата неповторима обстановка. Помислете за факторите по-долу, до момента в който вземате решение.

Възрастта на вашите деца

Вашите пораснали деца няма да разчитат толкоз доста на вас, колкото бебета, дребни деца и юноши. Общоприето е, че децата могат да се оправят сами на 18 години. Въпреки това, в случай че децата ви са на 10 и 12 години, знаете, че едното ще бъде изцяло финансово подвластно от вас още осем години, а другото ще бъде още шест години.

Вашият приход

Вашите деца са привикнали с живота, който вашите приходи обезпечават. Важно е вашата застраховка живот да е в положение да обезпечи еднакъв финансов метод на живот през цялото им детство и в живота им на младежи.

Тук влизат в действие общите правила за 10 или повече пъти вашия годишен приход. Разбира се, това може да е нужда, само че това е единствено част от историята. Независимо от това, би трябвало да вземете поради годишния си приход като фактор за установяване на какъв брой застраховка живот се нуждаете като родител.

Ролята, която играете отвън обезпечаването на приходи

Вашите приходи не са единственият фактор, който играете в живота на децата си и има парична стойност. Например, можете да се грижите за децата си, до момента в който брачният партньор ви е на работа и назад. Ако вие не бяхте там, с цел да го извършите, вашето семейство нямаше просто да загуби вашите приходи, евентуално ще би трябвало да понесе спомагателните разноски за грижи за деца.

Елис показва, „ би трябвало да мислите освен от позиция на изгубената заплата, само че и от позиция на други непарични вноски, които ще би трябвало да бъдат обработени по различен метод след загубата на обичан човек. “ Той продължи да споделя: „ Помислете кой гледа дете, пера, чинии, почиства къщата и работи в двора и за двамата сътрудници. Помислете, че оживелият сътрудник няма да бъде 100% за известно време, без значение какъв брой мъчно може да наподобява. “

Здравните потребности на вашите деца

Всички деца би трябвало да могат да вървят на доктор понякога. Някои имат повече здравни потребности от други. Помислете за здравните потребности на вашите деца и дали има спомагателни разноски, свързани с грижата за тези потребности отвън разноските за застраховка. Например, може да се наложи да вземете поради транспортните разноски, вътрешните разноски за болногледачи и други разноски, свързани със здравето на деца със специфични потребности.

Образование

Като родител желаете да сте сигурни, че децата ви получават най-хубавото в живота. За да създадат това, те ще се нуждаят от свястно обучение. Разумно е да получите точни прогнози за образованието в лицей и да вземете поради това, когато избирате какъв брой застраховка живот ви е нужна.

Вашият бюджет

Можете също да употребявате бюджета си, с цел да определите какъв брой застраховка живот можете да си позволите. В последна сметка ще би трябвало да можете да си позволите полицата, която изберете. Елис го споделя по следния метод: „ Започнете отнякъде. В най-лошия случай решете какъв брой можете да харчите общо месечно. След това намерете самостоятелен сътрудник, който да усили оптимално вашата награда за дълготрайно покритие за всеки родител. “

Изводът

Изводът е, че като родител определянето на какъв брой застраховка живот се нуждаете може да бъде мъчно, само че е належащо зло. Понякога най-хубавото нещо, което можете да извършите в обстановки като тези, е да говорите с експерт. Обърнете се към лицензиран осигурителен сътрудник, с цел да определите какъв брой застраховка имате потребност.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР