Като равни с тези на съперника определи шансовете за победа

...
Като равни с тези на съперника определи шансовете за победа
Коментари Харесай

Петричев: Мачът с "Апоел" е непредвидим

Като равни с тези на противника дефинира възможностите за победа на " Лудогорец " над " Апоел " Беер Шева изпълнителният шеф на разградчани Ангел Петричев. Днес (24 юли) " орлите " отпътуваха за Израел, където ще играят против локалния отбор в сряда (26 юли).

" Апоел " Беер Шева е постоянен участник в евротурнирите. Имаме визия за противника. От организационна позиция сътрудниците от Израел работят доста добре, а все още връзката сред нас е на чудесно равнище. Надявам се да се поздравим с добър турнирен резултат. Мисля, че възможностите са 50:50. " Апоел " е тим, който натрупа сериозен опит в Европа. Ние също имаме подобен, тъй че изходът от двата дуела е безусловно непредвидим ", разяснява Петричев на летище " Варна ".

Отборът отпътува със аероплан на държавния Авиоотряд 28. Ръководството на " Лудогорец " благодари още един път на министъра на младежта и спорта Красен Кралев за съдействието.

" Подадохме молба, която бе задоволена в извънредно къси периоди, и няма по какъв начин да не бъдем признателни, тъй като за нашия тим беше извънредно значимо да пристигнем в точния момент, с цел да се приспособяваме към климатичните условия и настрана момчетата да имат опция да починат, с цел да се подготвим професионално за този мач ", изясни Петричев.

" Нашите футболисти са привикнали да играят при разнообразни климатични условия. При всички случаи това ще има отражение върху тях, само че ние нямаме право на оправдания. Има и реванш в Разград. Каквито и да са изискванията, ние ще се съобразяваме с тях ", добави още той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР