Като растеше, принц Хари имаше тесен кръг, на който можеше

...
Като растеше, принц Хари имаше тесен кръг, на който можеше
Коментари Харесай

Как приятелството на принц Хари с приятеля от фермата на Кларксън се влоши на фона на подигравките на Мегксит и разкопките на Опра

Като растеше, принц Хари имаше стеснен кръг, на който можеше да разчита, включващ някои от най-старите и най-близките му другари.

И измежду тях беше Хю ван Кутсем, наследник на непосредствен другар на крал Чарлз, който беше освен половинка на Хари, само че и се сближи с принц Уилям. Но наподобява дългогодишното другарство на Хари с Хю се е влошило след поредност от събития – последното е основната роля на Хю в хитовото телевизионно шоу „ Фермата на Кларксън “. Документалният филм включва Джереми Кларксън, някогашен водещ на Top Gear, който беше заставен да се извини, откакто написа остра вестникарска колона предходната година, в която сподели, че „ ненавижда “ брачната половинка на Хари Меган Маркъл на „ клетъчно равнище “.

Хю е показан в най-новата поредност като специалист по дебнене на елени – и откакто почитателите схванаха кой е той, това върна другарството му с Хари в светлината на прожекторите. 49-годишният Хю е ​​син на починалия Хю ван Кътсем старши, непосредствен другар на Чарлз.

Хю и тримата му братя, Едуард,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР