Като пуснем големите ученици от 4 февруари, ще отворим и

...
Като пуснем големите ученици от 4 февруари, ще отворим и
Коментари Харесай

Борисов обмисля отваряне на залите, пита защо Радев не осъжда ареста на Навални

Като пуснем огромните възпитаници от 4 февруари, ще отворим и залите. Това разгласи Бойко Борисов във видео, в формалния му профил във Facebook.
„ Защо мислите, че не желаеме да почнем. Искаме, ама… Сега сме на положителни параметри. Като почнат да умират хора и да станат отново 5000-6000 дневно и да претоварят лечебните заведения, тогава същите тези хора ще споделят: „ Защо ги пуснахте? “. Много е тъничък салдото. Така или другояче от 4 февруари като пуснем огромните възпитаници, ще пуснем и залите да танцуват, упражняват и да се забавляват. Ако нещо можеш да го сложиш на везната със здравето, това е образованието, културата и образованието. И тук си заслужава рискът. Така обмислям “, съобщи Бойко Борисов.
 Ще стане ли Радев опция на Борисов, а освен конкурент? Ще стане ли Радев опция на Борисов, а освен конкурент?
Четвъртата годишнина от президенството на Румен Радев сигурно не звучи по този начин безлично, както предходните три. За положително или за неприятно,...
" И заведенията за хранене са ми благи, само че преди всичко са здравето, след това образованието и културата. Нека да не подценяваме медицината в Германия, Холандия, Франция, Белгия - в Белгия към този момент не може да влизаш или да излизаш, толкоз им е мъчно ", разяснява още той. 
Борисов нападна президентът Радев за това, че не се е оповестил срещу ареста на съветския опозиционен водач
" На този почитател е оглушителна тишината и мълчанието на президента Радев във връзка с Навални. Европейските депутати на Българска социалистическа партия пък не влязоха да се записват, когато се гласуваше резолюцията на Европейския парламент срещу неговия арест.  
Тук не става въпрос да се меси във вътрешната работа на съветската федерация. А за това, че всеки опозиционен човек, който не харесва своето ръководство, дава своя глас. Защо България да го има в цялостния си размер, Екологичен потенциал да упорства за неговото освобождение, а Радев мълчи?, попита Борисов. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР