Като проява на партиен егоизъм и страшна безотговорност и неадекватност

...
Като проява на партиен егоизъм и страшна безотговорност и неадекватност
Коментари Харесай

Христо Иванов, ДБ: ИТН проявиха партиен егоизъм

Като демонстрация на партиен нарцисизъм и страшна безнаказаност и некомпетентност дефинира Христо Иванов от Демократична България отхвърлянето на законодателната стратегия, препоръчана от Българска социалистическа партия като основа за ново държавно управление. Той акцентира, че егоизма е демонстриран от всички партии, които застанаха зад това решение, само че в съответния случай най-много от Има Такъв Народ.

Дори войната и следствията от нея, които занапред ще се усещат, не трансформираха българската политическа система, разяснява Иванов. Съпредседателят на Демократична България сподели също, че е разумно групировката да мисли за коалиция с Политическа партия предвид на припокриването на стратегиите им и такова предложение ще бъде направено.

„ Не виждам задоволително стреснати хора в българската политика от това, което се случва в света и в България. Виждам хора, които се занимават със личните си страсти и извънредно дребнотемие ”, разяснява съко Христо Иванов. Той добави, че Демократична България са създали опит да вземат верните решения и с това схващане отиват на избори.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР