Като продължение на стартиралите през януари 2024 година дни на

...
Като продължение на стартиралите през януари 2024 година дни на
Коментари Харесай

LG академия климатична техника обявява ден на отворените врати за своите потребители

Като продължение на стартиралите през януари 2024 година дни на отворените порти, LG Electronics (LG) афишира идната дата от интензивността за климатичната техника на компанията, а точно - 21 февруари (сряда). Активността ще се организира всеки месец и идващите дати ще бъдат оповестени в допълнение.

В дните на отворени порти могат да се включат всички крайни консуматори, дизайнери, инженери, конструктори, като ще имат опцията да се срещнат в подробност с климатичните решения на компанията непосредствено от специалистите на LG. Професионалните съвещания ще дадат опцията на потребителите да научат кой е най-подходящият артикул за техните потребности и по какъв начин ще издигне отоплението и охлаждането в дома им на последващо равнище. На края на всяка презентация, посетителите ще могат да зададат и всички въпроси, които ги интересуват.

Отворените порти ще се организират в централния офис на компанията - гр. София, бул. Цариградско шосе 115Г - постройка Мегапарк, офис А ет.5, а всеки, който има потребност от спомагателна информация, може да се обади на 0879 012 100.

Продуктите за климатизация на LG играят значима роля в задачата на компанията да направи всекидневието на клиентите си по-добро посредством интелигентни решения. Всеки идващ артикул от компанията трансформира пазара и играе ролята на мотор за нововъведенията. Климатичните решения на LG се концентрира върху устойчивия метод на живот, енергийно ефикасното отопление и изстудяване и обезпечаването на решение за всеки вид дом и пространство.

Денят на отворените порти ще бъде потребен за всеки, който желае да научи повече за климатичните решения от LG, кое отопление или изстудяване е най-подходящо за неговия дом и по какъв начин да направи всекидневието си по-лесно, по-еко съгласно и по-добро. Можете да откриете повече информация на посочения линк:

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР