"Като присъствал и свидетел на прехода, всичко това не ме

...
"Като присъствал и свидетел на прехода, всичко това не ме
Коментари Харесай

Осман Октай: Всички държавни дирекции са се прегърнали като добре организирана престъпна група

"Като участвал и очевидец на прехода, всичко това не ме изненадва. Това беше модела за ръководство на страната. След 2001 с докарването на Симеон, трябваше някой да кадрува. Доган стана партьор на Симеон и Илия Павлов и групировките сложиха старт на кадруването в България ", по този начин разяснява заформилите се сканбдали в страната някогашният зам.-шеф на Движение за права и свободи Осман Октай в ефира на TV+.
"Вече 19 години са се окополи дотам, че всички държавни дирекции са се прегърнали като добре проведена незаконна група ", добави политическият анализатор.
"Бойко Борисов дълго време усещаше рефлексите на обществото, само че към този момент се освети, откакто стана ясно, че всички решения зависят от него. Всяко деяние на Борисов към този момент е неточност, а гласоподавателите го одобряват като "пунта мара ". Самият Борисов преди дни употребява този израз, когато разясняваше връщането на заместника си Цветан Цветанов като помощник към групата на ГЕРБ, откакто малко преди този момент подаде оставка като народен представител. ", сподели Осман Октай.
"Обикновеният човек споделя, че няма по какъв начин Борисов да не е знаел далаверите на Цветанов, на министрите, откакто всичко знае. Той се нервира, той се наскърбява, че не му се кланят, че не му признават. Всяко негово деяние е неточност. Дори автомагистралите към този момент не хващат дикиш. Атаката против Елена Йончева, те (избирателите - б.р.) викат - пунта мара. Всичко е пунта мара. Това към този момент не връща в него доверието. Дори доближени до него социолози внезапно демонстрираха, че Българска социалистическа партия изпреварва ГЕРБ. Той симпатизира на Ердоган, на дикаторите. Когато ти държиш цялата власт да кажеш, че върви пълзящ прелом, това към този момент ядосва хората. Помните, по какъв начин Борисов сподели "вие сте елементарни, и аз съм елементарен ". Сега обаче той всичките ги изкарва - аз мога да ви ръководя, без значение, че вие не ме разбирате. Той занапред ще допусне доста неточности ", счита Октай.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР