Като приказни герои, или като живи коледни елхи, се разхождат

...
Като приказни герои, или като живи коледни елхи, се разхождат
Коментари Харесай

Нова мода завладя мрежата: Елха по лицето

Като приказни герои, или като живи коледни елхи, се разхождат интернет потребителки из обществените мрежи. Натруфени с всевъзможни украшения по лицето, стъписаха мнозина, видя HotArena .

Новият фешън тренд е разпространяван от Тейлър–момиче от Хонконг, което провокира възторг със странните си решения. От известно време хубавицата се забавлява като си рисува и инсталира всевъзможни приложения по лицето.

И се прави на жива коледна елха.

Преди няколко месеца тя втрещи с косми в носа, а новия й тренд е украшения по веждите и даже по миглите. Стотици хиляди почитатели изпаднаха във екстаз от концепцията да се появят със зелени вежди, рисувани с камъчета и конци, или мигли боядисани в алено.

В краищата на власинките Тейлър залепя всякакви мъниста, а за повече даже напъхва в носа си и клончета от изкуствена елха.

Щуротията е посрещната с огромен триумф от почитателите й, които си умират да й подражават.

Все отново козметични експерти поучават, коледния макиаж да се прави с безвредни бои за вежди без амоняк. Освен тона декорацията и слагането на разнообразни мъниста също би трябвало да се прави с естествени материали–за предпочитане с домашно подготвен захарен сироп.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР