Като председател на ЕК ще работя България да влезе в

...
Като председател на ЕК ще работя България да влезе в
Коментари Харесай

Мафред Вебер даде в София много важно обещание за цяла България

Като ръководител на Европейска комисия ще работя България да влезе в Шенген. Това сподели претендентът на ЕНП за ръководител на Европейска комисия Манфред Вебер по време на главното предизборно събитие на ГЕРБ.

„ Кaто ръководител на Европейска комисия първото нещо, за което работа е да бъде България да стане пълновръстен член на Шенгенското пространство. Следващите страници на Европа ще бъдат вложения за възстановяване на инфраструктурата на всяка точка, на дигитализацията. Благодаря на Мария Габриел води европейската политика към развиване на технологиите и присъединяване на младежите “, изясни той.

„ Аз имам записана една моя фантазия, Европа да стане континент, като никои от никоя част на този континент да не напуща страната си, да търси прехранване другаде. Издигаме лозунга за Европа на равнопоставени свои жители. Европа на равенството “, означи Вебер.

Според него Европа е толкоз мощна, тъй като е обединена от различности. „ Ние от ЕНП като християндемократи изповядваме европейските полезности за обич към близък, по тази причина ще се борим и за бъдеще “, добави той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР