Като предприемач може да не сте свикнали да разглеждате целта

...
Като предприемач може да не сте свикнали да разглеждате целта
Коментари Харесай

Три стъпки по пътя към голямата цел

Като бизнесмен може да не сте привикнали да разглеждате задачата като част от вземането на решения и да я включвате в проектите и културата си. Такава вероятност може даже да звучи необичайно, само че построяването на компания за подсигурява, че ще оставите позитивен отпечатък в живота на другите. Без подозрение, това изисква ангажимент за осъществяване, тъй че дано прегледаме сериозните стъпки, с цел да сложим вашата компания на целенасочената пътека.

1. Прегледайте съществуващата си култура 

Всяка компания има културни полезности, тъй че съберете своя изпълнителен екип и прегледайте своите. Причината, заради която е значимо да стартираме оттова, е, че задачата би трябвало да има някакво вътрешно значение, с цел да има външно влияние. Например, какво търсите в новите чиновници и какво цените най-вече в съществуващите. Това е ужасно начало, тъй като достоверността е от основно значение. Ако чиновниците, клиентите и заинтригуваните страни на вашата компания не одобряват декларираната цел на вашата компания, по какъв начин тя може да процъфтява и да доближи най-високия си капацитет?

След това помислете по какъв начин тази цел може да подкрепи по-голяма обществена, културна или екологична задача, когато се комбинира с вашия артикул и заинтригувани страни (служители, клиенти и инвеститори). Например, можете да разширите тази пристрастеност към любознанието: попитайте вашите заинтригуваните лица какво значи това за тях и разберете какви начинания са значими за тях. След това сглобете частите по метод, който способства с нещо скъпо за обществото. Резултатът би трябвало да бъде логичен и упорит, само че също по този начин да подхожда на способността ви за осъществяване.

2. Внедрете декларираната от вас цел в екипа

Може да сте създали някои вълнуващи пробиви в проучването на полезностите на вашата компания и след време да откриете, че декларираната от вас цел стартира да живее независимо и че хората стартират да включват задачата в тактиките. Това е фантастично, тъй като е сигнал, че сте попаднали на нещо вътрешно, а това отличава фирмите, насочени към задачата. Но започнете постепенно! Разгледайте вашите лични политики и вижте дали те са в сходство с дефинираните от вас философии, ориентирани към задачата.

3. Успешното изпълнение може да изисква жертви 

Истинската цел изисква храброст и дълготраен ангажимент, а сполучливото й осъществяване може да изисква жертви. Това значи, че може да се наложи да вземете решения за покупка, които костват малко повече, само че са по-съвместими с задачата ви. Можете да обмислите и благоприятни условия за партньорство. Това е стадият, в който в действителност можете да започнете да празнувате задачата си външно — ангажирайте екипи за PR и маркетинг, с цел да приказват решително за вашите дейности и влияние, както и да започнете да прилагате целенасочени акции, които ще бъдат от изгода за крайния резултат посредством преданост и диференциация.

Източник: Тара Кумънс, експерт по връзки и връзки с обществеността в нововъзникващи промишлености, бързоразвиващи се компании и насочени към задачата марки, за

Превод и редакция: Нели Тодорова
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР