Като предколеден подарък Ед Шийрън ни зарадва с нова версия

...
Като предколеден подарък Ед Шийрън ни зарадва с нова версия
Коментари Харесай

Шийрън и Бейонсе стоплят сърцата ни в ремикса на Perfect

Като предколеден подарък Ед Шийрън ни зарадва с нова версия на шлагер сингъла си Perfect, в която взе участие иконата Бейонсе . Парчето, което по този начин или другояче в оригинал се оправя добре като се е настанило комфортно в топ 10 на радио класациите и от двете страни на Атлантика, ни сграбчва с нова мощ. Ремиксът звучи като че ли по-романтично и по-интимно от преди. Перфектен саундтрак за приказна зимна картина.

Ед Шийрън имаше потребност от покачване на рейтинга си тази седмица след сюрпризиращите вести от номинациите за Грами премиите. Британският музикант остана ненадейно ощетен от главните категории. Както албумът му Divide, по този начин и вездесъщия сингъл Shape of You се спрягаха сигурни кандидати надлежно за Албум на годината и Песен и Запис на годината, само че уви. Divide получи една номинация – за Поп вокален албум, а Shape of You e в категорията за Солово поп осъществяване. И на двете места ще е мъчно на Ед да победи конкуренцията си от Кеша и Лейди Гага.

Плачевните резултати от номинациите за Грами премиите, обаче, няма да ни попречат да харесваме Шийрън по-малко и в този момент ремиксът на Perfect e увещание за това. Иначе новата версия на тракът е третата колаборация на артиста с Бейонсе. През 2015 двамата имаха дует по време на Global Citizen Festival. Те пяха дружно и на трибют за легендата Стиви Уондър.

Очаквайте Ед Шийрън и в новия брой на Music Point – предаването за шлагерите на Америка и Англия. Тази седмица сме присъединили още Авичи с Рита Ора, Сълина Гомез, Крис Браун, Тейлър Суифт, както и трак, пробил след попадането му в реклама на телефон. В бонус микса сме заредили също корейско-американски диджей и готина дама, която в новото си EP ловко смесва джаз, ров, соул, ареднби и самба. Ще ви осведомяваме и за настоящите ранглисти за сингли и албуми на Англия и Америка. Слушайте и с цел да научите дали Havana на Камила Кабейо и Йънг Тъг е към този момент пета седмица на номер едно в нашия трансатлантически чарт.

Бъдете с Music Point в петък от 8 вечерта и събота от 1 следобяд по Радио София.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР