КАТО повечето от нас, майката на седем деца Парис Фюри

...
КАТО повечето от нас, майката на седем деца Парис Фюри
Коментари Харесай

Майката на седем деца Парис Фюри споделя снимка на сина си Рико в анцуг на Givenchy за £275, докато се наслаждава на пазаруване до Chanel

КАТО множеството от нас, майката на седем деца Парис Фюри напусна коледния пазар до последната минута, хуквайки към магазините единствено седмица преди тържествата.

Парис, на 34 години, отиде в Instagram, с цел да показа епичния ден на открито, до момента в който посети един от най-популярните дизайнерски магазини, Chanel, където изглеждаше, че е събрала чудовищна движимост.

За заетата майка на седем деца, брачна половинка на международния първенец на WBC в тежка категория Тайсън Фюри, уикендът се състоеше от подготовка за Коледа и грабване на преси за най-хубавите.

Стилната родителка, която неотдавна отпътува за Саудитска Арабия за първокласно пътешестване със брачна половинка си, изглеждаше шикозно както постоянно, залагайки на напълно бяло комфортно облекло и присъщия си кукленски тоалет.

Уютната визия, която включваше и елегантно дълго сако в жанр кимоно със златна бродерия, беше допълнена с чифт бели маратонки за в допълнение равнище на комфорт.

Междувременно вкъщи, Парис беше посрещната от най-малкото попълнение в д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР