Като посланик на България винаги казвам на всички, че страната

...
Като посланик на България винаги казвам на всички, че страната
Коментари Харесай

Синът На Царя Работи На Полето! Бере Домати За По 5 Стотинки На Касета! Вижте Какво Разкри Принц Кирил За Бойко Борисов!

Като дипломат на България постоянно споделям на всички, че страната ни е страхотна и има доста благоприятни условия в нея ", сподели той. " Страстта ми към спорта пристигна като резултат от любовта ми към природата. Майка ми бе разпален скиор. Лятото ходехме на море. Тренирах уиндсърф, колоездене, голф. Последната ми фикс идея е сърфът. Занимавам се и със ски туринг - тогава отиваш да караш ски, само че не използваш лифта, а се катериш пешком ", призна принц Кирил. " Имахме мощна връзка със фамилията ми. Всичко беше доста непретенциозно - пътувахме с колата и имахме каравана, с която обикаляхме Испания. С момчетата се биехме много, само че това са естествени неща. Не разбирах доста смисъла на това да си принц. Израснах в естествена среда, нямаше особено отношение към мен. Като бях дете желаех да бъда лидер на камион, виждаше ми се най-страхотното нещо. После пък желаех да се занимавам с физика ", призна той.

" Имахме всичко, което ни трябваше, само че нищо допълнително. Веднъж годишно ходехме на ресторант и то единствено с мотив. Ежедневието ни беше нормално ", съобщи синът на цар Симеон.

" С брат ми работихме на полето, ходихме да берем домати. Трябваше да събираме празните щайги. Беряхме домати на 40 градуса, а най-после на деня трябваше да занесем цялостните щайги до трактора. Плащаха ни по 5 стотинки на касета. Ние с брат ми правихме към 3 лв. дневно. Искахме да си вземем въдици и да ловим риба.

Баща ни беше окей с всичко това, тъй като искаше да ни научи по какъв начин се изкарват парите ", сподели той. " Животът може да е спринт, може да е и маратон. От татко ми научих да върша нещата с взор в бъдещето, а не от през днешния ден за на следващия ден. Той е доста придирчив. Винаги е желал най-хубавото за нас. Държеше на положителните маниери. Искаше да сме алтруисти и да споделяме един с различен. Купуваше ни едно колело и ни караше да си го разделяме, с цел да се научим да споделяме това, което имаме ", добави принц Кирил. " Той в никакъв случай няма да не помни моментът, когато се прибра за пръв път в България. Беше нещо неповторимо. Никой не очакваше такава реакция от българите.

Не смеехме да си представим даже нещо такова, такава обич. Бяхме необикновено щастливи, беше доста прочувствено ", показа принц Кирил. Той призна, че е израснал с българското - храна, фотоси, традиции. " Бойко Борисов се появи на политическата сцена по времето на татко ми. Той е интелигентен човек, който знае по какъв начин да се оправя с ситуацията в страната. Международно седи добре. България с него отпред се оправя доста добре, има огромен стопански напредък ", разяснява принцът. " Бях сюрпризиран какъв брой доста хора в Испания се интересуваха от моята женитба. Представям си какво щеше да бъде, в случай че бях останал в България. Баща ми избра да имаме естествен живот в чужбина. Той е наясно, че монархията завършва с него ", сподели той и добави, че постоянно обаче, като го питат от къде е, декларира, че е от Германия.

" Една индийка от кварталния магазин ме пита:

" Ти не си ли принцът на България ". Не знам по какъв начин е схванала, беше ми неловко да попитам ", сподели той. Принц Кирил призна, че след развода, към този момент има нов човек в живота си. " Излизам с една англичанка. Живяла е 15 години в Чехия. Да, имам си другарка и то на моята възраст. Много съм благополучен. След време бих станал преподавател по физика и математика. Може да се върна в България, одобрявам страната ", приключи той.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР